Delia le răspunde celor care au acuzat-o că s-a dus în parc, deși nu e voie: „Nu vă isterizați! Gura!” – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 18:24
Delia le răspunde celor care au acuzat-o că s-a dus în parc, deși nu e voie: „Nu vă isterizați! Gura!” – Foto
Delia a lămurit misterul pozelor făcute ”în parc”. Sursa foto: Instagram

Delia a creat mare vâlvă pe internet după ce a postat câteva fotografii dintr-un parc, fanii acesteia acuzând-o că încalcă starea de urgență.

Delia a lămurit misterul: a fost sau n-a fost în parc?

Toată lumea știe că parcurile continuă să fie închise în România, iar cei care fentează legea riscă inclusiv răspunderea penală.

Delia a vrut să îi liniștească pe cei care au sărit ca arși după ce au văzut fotografiile postate de cântăreață și le-a demonstrat cum a făcut, de fapt, pozele.

Nu, artista nu a fost în parc, ci le-a făcut la marginea acestuia, ridicând camera peste gard pentru ca poza să iasă cât mai frumos.

„În caz că v-ați întrebat cum am făcut pozele superbe, uitați, așa. Să nu vă isterizați! A intrat și nu trebuia, nia-nia-nia (n.r.: îi îngână pe cei care au tăbărât pe rețelele ei de socializare). Gura!”, a spus Delia pe Instastory, în timp ce filma parcul de lângă gard.

„Răutatea atinge cote alarmante, mai ales în perioada asta”

Nu e prima oară când cântăreața intră în clinciuri cu fanii. După ce le-a arătat tuturor cu ce se ocupă în izolare, ocupându-se de proiectele sale muzicale, fanii au criticat-o spunând că dă dovadă de lipsă de respect față de cei care nu pot munci de acasă sau au rămas fără un loc de muncă, având în vedere că se laudă toată ziua.

„Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărămiță din averea ta colosală. Donează câteva genți din colecția ta imensă”, e una din criticile primite recent de la unul din internauți.

Evident, vedeta l-a lăsat fără replică: „Răutatea atinge cote alarmante, mai ales în perioada asta, când totul trebuie să fie despre empatie și iubire”.

delia
Delia le-a arătat fanilor cum a făcut fotografiile cu parcul. Sursa foto: Instastory
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×