Delia, continuă transformare! Imaginea solistei se schimbă pe zi ce trece

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/09/2018, 16:15
Delia, continuă transformare! Imaginea solistei se schimbă pe zi ce trece GALERIE FOTO
Delia, într-o continuă transformare! Imaginea solistei se schimbă pe zi ce trece

Una dintre cele mai iubite cântărețe din România, Delia, își încântă fanii cu fel de fel de transformări. Cei care o iubesc pe artistă nici n-au timp să se obișnuiască, imediat vedeta își pune imaginația la contribuție și se pozează ori cu o perucă de culoare nebună, ori încearcă alt stil vestimentar.

Delia este una din puținii atiști autohtoni care fac transformări. Artista știe să-și cucerească publicul, așa că adoptă la fiecare concert câte ceva diferit. Se pare că fanii acesteia sunt foarte impresionați de imaginea solistei atunci când apelează la peruca brunetă.

Delia, omul transformărilor

Jurata emisiunilor „X Factor” și „I Umor” are nenumărați oameni care o apreciază și o iubesc. Acest lucru se vede și din mediul online, unde le arată fanilor abilitatea sa de a se plia pe multe stiluri. Imaginea preferată a fanilor săi este aceea a ei fiind brunetă.

Delia, într-o continuă transformare! Imaginea solistei se schimbă pe zi ce trece
Delia, trasformare în fotografiile pentru coperta A List Magazine

Vedeta nu a renunțat la cosițele blonde, însă adoră să apeleze la diferite peruci cu toate tunsorile și de toate culorile pentru a-și ține imaginea vie. Nu e de mirare că are atât de mult succes, în afara talentului acesteia, cunoaște secretul lumii în care se află încă din adolescență. Aceasta știe să rămână în vizorul oamenilor prin cele mai firești și deosebite apariții.

Delia, un nou look, fanii sunt șocați

Delia a continuat însă postarea unor imagini unde mai mult ca sigur nu poartă perucă. Ea s-a vopsit un șaten închis, iar tunsoarea a rămas aceeași, un bob lung până la umeri. Fanii au respins în marea lor majoritate această schimbare!

Fanii Deliei nu prea au fpst încântați când au văzut-o vopsită așa.
Fanii Deliei nu prea au fost încântați când au văzut-o vopsită așa.

”O nu, ce ți-ai făcut?”, ”Îți stătea mai bine blondă, nu știu ce ți-a trebuit!”, ”Ești urâtă rău! Fă-te înapoi blondă!”, cam acesta a fost registrul în care fanii i-au transmis părerea lor despre noul look.

Look-ul favorit al fanilor pe coperta A List Magazine

După apariția recentă pe coperta A List Magazine, Delia s-a bucurat de un succes incredibil, ca de obicei. Nenumărate cometarii ai fanilor artistei au apărut după fotografiile superbe ale vedetei. „Plăcută pentru tot ce reprezinți”, „Mereu arati ,,copilul,, din sufletul tau, si asta arata ca eşti plina de viata. Asa sa fii mereu. Asa ne ai invatat,
Asa te vrem. Sa fii iubita, te pup”, acestea sunt unele din numeroasele comentarii de pe site-urile de socializare ale cântăreței.

Delia, într-o continuă transformare! Imaginea solistei se schimbă pe zi ce trece
Solista Delia , imagine pentru revista A List Magazine
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×