Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cât de mult și-a mărit bustul

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/09/2018, 10:10
Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cât de mult și-a mărit bustul GALERIE FOTO
Daniela Crudu beneficeaza acum de un bust mult mai mare decat cel de pe vremuri

Daniela Crudu nu se sfiește să-și schimbe imaginea, astfel a deci să-și mărească bustul. Proaspăta concurentă a emisiunii „Ultimul Trib” a vrut o schimbare, așa că n-a ezitat și s-a lăsat din nou pe mâna medicilor esteticieni. Excentrică și curanjoasă în ale schimbărilor fizice, aceasta a apelat ori de câte ori a simțit la intervenții de ordin estetic.

Aceasta este diferența dintre sânii Danielei Crudu înainte și după ce și-a pus silicoane
Aceasta este diferența dintre sânii Danielei Crudu înainte și după ce și-a pus silicoane

Operația la nivelul bustului nu este un lucru nou pentru brunetă. Concurenta la emisiunea din Madagascar a apelat la acest truc în urmă cu mai bine de 12 ani, însă recent a vrut ceva mai mult. Se pare că schimbarea a venit odată cu întoarcerea sa de la filmarile de pe insulă.

Daniela Crudu are silicoane noi

Excentrica vedetă nu se dă în lături de la schimbările de look, mai ales că ține foarte mult la imaginea sa. Recent a beneficiat de un nou implant, unul mai mare. Bruneta este foarte mândră și fericită de operația reușită. Aceasta a fost suprinsă la o plimbare prin Capitală. În felul ei caracteristic, îmbrăcată foarte sexy, și-a lăsat la vedere noua „achiziție”. Aceasta a ales să se îmbrace toată în negru și cu sânii vizibil mai mare la vedere, nu ratează nicio privire a trecătorilor.

Daniela Crudu și-a pus silicoane noi! Cât de mult și-a mărit bustul
Daniela Crudu la începutul intrării sale în showbiz-ul românesc

Concurenta de la noua competiție din Madagascar nu apelează pentru prima dată la bisturiu. Prima intervenție estetică de care a avut parte a fost în urmă cu mai bine de 12 ani, la intrarea în lumea showbiz-ului românesc. Încă de pe atunci a început să facă furori cu bustul ei. Anii au trecut, așa că Daniela a hotărât că o schimbare i-ar reîmprospăta imaginea. așa că și-a pus silicoane mai mari decât cele pe care le avea înainte. Aceasta și-a mai operat de-a lungul timpului nasul, prin rinoplastie, și și-a mărit buzele cu acid hialuronic.

”Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se spune peste tot. Mai contează şi … de exemplu dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. Doamne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea. Da, că mi-am operat nasul. Asta da. Este… Și că am pus faţetele. Faţetele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele”, a declarat vedeta în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×