Decizie RADICALĂ a FACEBOOK care va afecta publicarea FOTOGRAFIILOR!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
10/08/2018, 15:05
Decizie RADICALĂ a FACEBOOK care va afecta publicarea FOTOGRAFIILOR!

Decizie RADICALĂ a FACEBOOK care va afecta publicarea FOTOGRAFIILOR! Rețeaua de socializare Facebook își va schimba radical politicile de publicare a unor fotografii aflate pe profil.

Întorsătura de schimbare a regurilor a pornit de la arta lui Picasso. Nudurile pictate de acesta au creat vâlvă printre cei care conduc rețeaua.

Decizie RADICALĂ a FACEBOOK care va afecta publicarea FOTOGRAFIILOR!

Purtătorul de cuvânt al muzeului, Pacale Chasse, a spus că a fost blocată reclama pentru că includea imaginea unui tablou de Picasso intitulat „Femmes a la toilette”. Scandalul a fost urmat de critici la adresa Facebook determiând compania fondată de Mark Zuckerberg să schimbe regulile privind publicarea nudurilor pe rețeaua de socializare pe care o deține.

Citește și: Dan Negru s-a prăbușit pe scenă! Juriul emisiunii a sărit să-l ajute

Citește și: Polițista Maria Chetran, care i-a jignit pe toți românii, are venituri de invidiat!

Facebook primește din ce în ce mai des critici care privesc cenzura conținutului, așa că de multe ori se ajunge la schimbări ale politicii de publicare pe rețea. Până la urmă, reclama originală a fost republicată online, iar Facebook a promis că va formula din nou regulile care atentează la nuduri, fie ele și artistice.

Decizie RADICALĂ a FACEBOOK care va afecta publicarea FOTOGRAFIILOR! Politici Facebook:

Facebook schimbă regurile, termenii de utilizare a platformei vor fi actualizați! Utilizatorii de diferite rețele de socializare trebuie să cunoască într-un mod clar cum funcționează produsele. Actualizările termenilor rețelelor de socializare includ angajamentul față de toți cei care folosesc Facebook.

”Sunt nişte implicaţii în legea penală care ar trebui să ne dea de gândit cu privire la ce postăm pe Facebook. E nevoie de precauţie pentru că putem fi traşi la răspundere.

Legea spune că dacă mai mult de două persoane sunt lezate de o afirmaţie a cuiva pe site-urile de socializare deja nu mai vorbim de spaţiu privat, ci de spaţiu public. Pe internet nu există spaţiu privat, prin urmare trebuie să ne abţinem de la anumite comentarii”, a explicat avocatul Diana Hatneanu, specializat în drepturile omului,

Actualizări:

Actualizările vizează clarificarea drepturilor, nu cererea drepturilor de colectare sau utilizare ori partajare a datelor folositorilor rețelei. Nu se va schimba nicio opțiune de confidențialitate care a existat în trecut. Se vor oferi infprmații despre facilitățile introduse recent.

Ultima actualizare a termenilor de utilizare si a politicii Facebook se va imbunătăți. Experiența fiecaruia pe Facebook este unica, ala că se vor oferi mai multe informații despre cum funcționează. Explicațiile privind datele tuturor vor fi îndeajuns de clare.

Serviciile vor fi explicate într-un limbaj mai ușor de înțeles. Actualizarea politicii de date va fi mai bine precizată, astfel va fi mai ușor dacă, ce și cum vor fi datele colectate si folosite de către Facebook, Instaagram, Messenger și alte produse.

Ce se împărtășește

Nu se va vinde niciodată informație, iar responsabilitatea de a păstra ceea ce deține fiecare persoană va fi în siguranță. Totul va fi cunoscut de utilizatori, circumstanțe în care se împartășește informația iar angajamentele față de oameni vor fi transmise mai clar.

Modul de a combate abuzurile și investigațiile activităților susecte vor fi explicate mai bine, prin analizarea conținutului distribuit de utilizatori. În următoarele șapte zile, se va putea găsi politica de date cu privire la diferiți termeni. Odată finalizate, documentele se vor publica și vi se va cere acordul cu ele pe Facebook, împreună cu informații despe opțiunile pe care le are fiecare persoană la intimitatea fiecăruia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×