Decizia judecătorilor în cazul bărbatului care i-a dat foc iubitului Oanei Radu

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 13:33
Decizia judecătorilor în cazul bărbatului care i-a dat foc iubitului Oanei Radu
Iubitul Oanei Radu, Alin Suflea, a murit în luna septembrie, anul trecut. Sursa foto: Instagram

Judecătorii au decis prelungirea arestului preventiv în cazul băiatului care i-a dat foc lui Alin Suflea, fostul iubit al Oanei Radu.

Individul care l-a ucis pe iubitul Oanei Radu, în continuare după gratii

Alin fusese incendiat de un individ cu probleme mintale în vara anului trecut, în scara blocului unde trăia alături de cântăreață.

Din nefericire, după câteva zile petrecute în spital, Alin a murit pe 7 septembrie lăsând un gol imens în inima concurentei de la Bravo, ai stil.

Craioveanul de 32 de ani fusese arestat preventiv după comiterea faptei, după ce a recunoscut crima.

Individul a primit noul verdict din partea judecătorilor săptămâna trecută din care a aflat că va rămâne în continuare în spatele gratiilor până la o decizie definitivă a instanței în acest dosar, scrie spynews.ro.

Detalii din ancheta procurorilor de la Craiova

Alin s-a chinuit foarte mult pe patul de spital, unde a stat timp de trei săptămâni luptându-se să trăiască, dar medicii n-au mai putut face nimic în final.

Conform datelor care au fost difuzate în presă din acest dosar, bărbatul care avea boală pe iubitul Oanei Radu l-ar fi așteptat în scara blocului timp de patru ore pentru a fi sigur că îi va da foc.

„În urma impactului cu betonul, sticla s-a spart, iar substanţa inflamabilă a luat foc, flăcările cuprinzând hainele victimei. Inculpatul a continuat să arunce cu sticle incendiare în direcţia victimei şi în alte locuri de pe casa scării”,  se arată în rechizitoriul procurorilor, potrivit gds.ro.

O persoană a auzit țipetele lui Alin și a intervenit în această altercație, rezultând și acesta rînit. Din fericire, cel care s-a băgat pentru iubitul Oanei Radu nu a pățit nimic grav.

În urma morții lui Alin, Oana a primit o serie de critici, căci s-a cuplat la scurtă vreme cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu, alături de care este și în prezent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×