Decizia familiei: Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă într-un cavou la Cimitirul Bellu

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 10:24
Decizia familiei: Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă într-un cavou la Cimitirul Bellu
Cenușa Cristinei Țopescu va rămâne la Cimitirul Bellu. Sursa foto: captură Fanatik, Antena 3

Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă într-un cavou la Cimitirul Bellu, conform deciziei familiei și nu va fi transportată la Oradea, așa cum se credea inițial, notează a1.ro.

Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă la Bellu

Incinerarea trupului neînsuflețit al jurnalistei are loc azi la Crematoriul Vitan Bârzești din Capitală, urmând ca cenușa să ajungă apoi la Bellu, acolo unde ieri și-au luat rămas bun de la ea colegii de breaslă, prietenii ori oamenii simpli care au admirat-o.

În București a ajuns ieri și mama prezentatoarei de televiziune, Rodica Țopescu, care a lăsat o coroană imensă de flori la căpătâiul fiicei sale, care ar fi murit în ajun de Anul Nou.

„Cristina a fost un om minunat care era trup și suflet pentru presa. Le mulțumesc colegilor de breasla pentru prezenta și gândurile bune. Cenușa ei va fi aruncată undeva in București, dar nu va pot spune unde”, a declarat ieri mama jurnalistei.

A fost găsită decedată în locuința unde stătea cu chirie

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie 2020 în locuința ei din Tunari-Otopeni. Jurnalista a murit înconjurată de câinii pe care îi ingrijea.

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, declara Alis Grasu, șefa Serviciului de Ambulanță București.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste și prezentatoare TV din România.

A prezentat mai multe jurnale de știri. La începuturile carierei, Cristina a fost reporter la PRO TV, însă popularitatea ei a crescut din momentul în care a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, Focus, în anii 2000.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×