De ce se mutase Cornel Galeş în Spania. Viaţa lui a luat o turnură dramatică după moartea Ilenei Ciuculete

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/12/2019, 17:15
De ce se mutase Cornel Galeş în Spania. Viaţa lui a luat o turnură dramatică după moartea Ilenei Ciuculete
Cornel Galeș plecase în Spania pentru o viață mai bună. Sursa foto: ioon.ro

Cornel Galeș se mutase în Spania în urmă cu ceva timp, fostul soț al Ilenei Ciuculete refăcându-și viața alături de o altă femeie după ce a pierdut-o pe artistă. În legătură cu moartea bărbatului, în continuare lucrurile sunt într-o nebuloasă totală.

Cornel Galeș plecase în Spania ca să uite de necazurile din țară

Se pare că motivul pentru care Galeș se stabiliese în Spania a fost tocmai acela de a o lua de la zero, departe de țară. Văduvul suferise foarte mult din cauza morții Ilenei Ciuculete, chiar intrase în depresie.

Galeș era convins că în Spania va fi evitat de necazuri, acolo unde și-a refăcut viața alături de femeia care l-a făcut din nou să zâmbească, Viviana.

A avut procese cu băieții Ilenei Ciuculete pe averea lăsată de folcloristă

A fost o perioadă dificilă pentru fostul partener al Ilenei Ciuculete, care a murit într-un accident rutier în regiunea Torrent din Valencia.

Înainte să se stabilească în Spania, acolo unde poza într-o viață de huzur, Galeș era purtat în instanțe de fiii regretatei artiste de muzică populară din cauza averii pe care aceasta a lăsat-o.

În cele din urmă, Galeș nu luase niciun ban din averea lăsată de folcloristă, băieții vedetei având câștig de cauză.

„Plec din țară. Nu stau aici, plec cât mai departe. Da, o să plec cu agenția pentru care lucrez, deci în interes de serviciu. Nu mai vreau să aud și să mai văd răutatea și urâțenia declanșată de fiii Ilenei”, a declarat Galeș înainte să zboare spre Spania, scrie antena3.ro.

„Poate, într-o bună zi, mă voi întoarce  să continui procesul deschis de fiii soției mele. O să-mi dovedesc nevinovăția și o să demonstrez tuturor că sumele vehiculate de ei ca avere lasata în urmă de zânica mea nu există”, a mai spus fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×