De ce s-a retras Mihaela Rădulescu de la PRO TV? Felix a dat-o de gol

Ana Ioana   
în Stiri mondene
14/08/2018, 12:52
De ce s-a retras Mihaela Rădulescu de la PRO TV? Felix a dat-o de gol GALERIE FOTO

De ce s-a retras Mihaela Rădulescu de la PRO TV? Felix a dat-o de gol. Mihaela și-a surprins fanii după ce s-a aflat că s-a retras de la PRO TV. Vedeta(49 de ani) i-a uimit și pe șefii trustului cu decizia pe care a luat-o. Aceasta a spus că demisionează din motive personale, însă cauza se pare că ar fi Felix Baumgartner, cu care are o frumoasă poveste de iubire.

Se speculează ca retragerea Mihaelei Rădulescu din PRO TV este  naveta Monaco-București  care ar fi epuizat-o, că ar vrea să stea mai mult cu Ayan, fiul ei sau că pur și simplu proiectul nu o mai reprezintă. S-a aflat motivul pentru care bruneta nu vrea să mai colaboreze cu trustul și nu vrea să mai facă parte din lumea televiziunii.

De ce s-a retras Mihaela Rădulescu de la PRO TV? Felix a dat-o de gol

Celebrul iubit al brunetei, Felix Baumgartner, a făcut lumină în acest caz. ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe o rețea personală.

“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon ”Românii au talent”, strict din motive personale.

”Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”, a scris Mihaela pe Facebook.

Aceasta a fost jurat la concursul ”Românii au talent”, acum va părăsi postul și se va apuca de afaceri împreună cu iubitul ei.  Cel care îi va ocupa locul Mihaelei Rădulescu este încă pus în discuții. Trei nume le surâd șefilor trustului PRO TVȘ Andreea Marin, Mihai Petre și Marius Moga. Cei trei au experiență în jurizat. Andreea și Mohai au fost colegii Mihaelei Rădulescu la ”Uite cine dansează!” (PRO TV), iar Marius Moga este antrenor la ”Vocea României Junior” (PRO TV).

Cariera Mihaelei Rădulescu

Bruneta a avut un parcurs întortocheat până să devină cunoscută ca ceea ce este astăzi. Aceasta a fost intructor de fitne, șofer de taxi și secretara primului purtștor de cuvânt al Guvernului. Vedeta a intrat în lumea presei în anul 1994, la Tele7abc.

Mai apoi a plecat la PRO TV, unde a cunoscut faima la Antena 1, odată cu emisiunea “Duminica în familie”. Dar asta nu este tot, Mihaela a fost gazda mai multor emisiuni de televiziune dar și concurentă într-una din edițiile emisiunii ”Dansez pentru tine”. Fostul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”.

În trecut a realizat numeroase interviuri cu multe personalități internaționale, printre care Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Catherin Deneuve, Harvey Keitel, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Johnny Depp, Julio Iglesias, France Ionesco, Emir Kusturica și mulți alții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×