Mihaela Rădulescu, înlocuită de Andreea Marin?! ”Nu mă plec în faţa voastră”

Claudiu Ilie   
în Mihaela Radulescu
13/08/2018, 17:12
Mihaela Rădulescu, înlocuită de Andreea Marin?! ”Nu mă plec în faţa voastră” GALERIE FOTO
Mihaela Radulescu ar putea fi inlocuita de Andreea Marin la ”Romanii au talent”

Mihaela Rădulescu, înlocuită de Andreea Marin?! Cel puțin așa se discută în lumea showbiz-ului, zilele acestea. Zvonul că Andreea Marin îi va lua locul Mihaelei Rădulescu în juriul ”Românii au talen”t a fost întărit și de cel mai recent anunț făcut de Răduleasca pe o rețea de socializare!

Mihaela a postat, în urmă cu două zile, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care îşi anunţa ”demisia” de la PRO TV: “Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale.

Mihaela Rădulescu, înlocuită de Andreea Marin la ”Românii au talent”?

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

Imediat după mesajul postat de focoasa brunetă pe Internet, au început speculațiile. S-au vehiculat tot felul de motive privind retragerea Mihaelei Rădulescu din PRO TV, ba că naveta Monaco-București ar fi epuizat-o, ba că ar vrea să stea mai mult cu fiul Ayan, ori că pur și simplu acest proiect nu o mai reprezintă, ba că Mihaela Rădulescu va fi schimbată de Andreea Marin. În timp ce se fac tot felul de pronosticuri, iată că iubitul ei, celebrul parașutist Felix Baumgartner, a făcut lumină în acest caz: ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×