Cum arată Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, la nici 15 ani! Juri că a ieșit cu iubitul la plimbare!

în Stiri mondene
21/06/2018, 09:44
Cum arată Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, la nici 15 ani! Juri că a ieșit cu iubitul la plimbare! GALERIE FOTO
Transformare ulutoare: cum arată Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, astăzi

Este uluitor cât a crescut Ayan și cum arată la nici 15 ani. Dacă nu ai ști că vedeta are un fiu, ai putea să juri că a ieșit la plimbare cu iubitul doar puțin mai tinerel. Fiul Mihaelei s-a transformat total!

Cu siguranță, mor fetele după el! Ayan nici nu a împlinit 15 ani, că are o apariție ireproșabilă. Și cum ar putea fi altfel, dacă face și antrenament în acest sens?!? Mihaela, mândră nevoie mare, l-a filmat în timp ce se antrena la o bară, făcând tracțiuni. Cu așa un băiat înalt și frumos, vedeta nu are cum să nu îl soarbă din priviri.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum arată Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu: transformare bruscă

Transformarea ”micului Ayan” în ”șarmantul Ayan” s-a produs aproape brusc, iar asta puteți observa în imaginile din galeria foto de mai sus. Dintrodată, fiul Mihaelei Rădulescu și-a schimbat look-ul, s-a tuns, s-a înălțat și și-a tras un zâmbet… irezistibil! Bravo lor! Așa mamă, așa fiu!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×