De ce renunță Radu Banciu la emisiunea de la B1 TV: „Nu sunt Dan Diaconescu să trag postul după mine”. Atac la CNA

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 13:54
De ce renunță Radu Banciu la emisiunea de la B1 TV: „Nu sunt Dan Diaconescu să trag postul după mine”. Atac la CNA
Radu Banciu a spus de ce pleacă de la B1 TV. Sursa foto: b1 tv

Radu Banciu a explicat motivele pentru care a renunțat la emisiunea de la B1 TV. Prezentatorul de televiziune care realizează „Lumea lui Banciu” a mărturisit ce l-a determinat să renunțe la cea mai urmărită producție a postului de știri. Acesta a fost extrem de tranșant declarând că nu e Dan Diaconescu să tragă televiziunea după el.

Radu Banciu pleacă de la B1 TV din cauza CNA

Banciu a lansat un atac la CNA și a spus că nu poate suporta nedreptățile pe care le face pentru că îl amendează mai des decât pe alți moderatori. A dat chiar un exemplu în persoana lui Adrian Sârbu, care a primit licență de la Consiliul Audovizualului deși are datorii uriașe. Vedeta B1 a spus că nu vrea să mai joace într-un film prost.

Acesta a mai spus că se îndoiește că în locul lui va veni cineva pe post mai bine pregătit, mai deștept și mai onest, nelăsând nicio urmă de modestie. Banciu a spus că plecarea lui din televiziune va lăsa posturile fără o persoană corectă care să lupte cinstit cu clasa politică și cu anumite instituții din societate. Prezentatorul a menționat și că limbajul folosit în emisiunile sale nu trebuie să reprezinte un motiv de amendă.

„Eu sunt un om cinstit, mai corect decât fiecare membru CNA în parte”

„Eu nu sunt Dan Diaconescu să trag postul ăsta după mine. El a fost condamnat de Justiţia din ţara lui, eu sunt un om corect, cinstit, mai corect decât fiecare membru CNA în parte, atât că ei sunt răzbunători, au pierdut toate bătăliile şi acum nu mai ştiu cum să îi împace pe cei care care i-au «pompat» pe nedrept, şi atunci mă plesnesc pe mine”, a spus Banciu aseară.

„Dar încă o dată, în niciun caz în care m-aţi condamnat nu aţi avut dreptate. Iar asta cu limbajul nu este la latitudinea unor împăiaţi, care să stabilească dacă eu am folosit un limbaj corect sau nu“, a declarat Banciu în emisiune din 7 iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×