De ce nu sunt prietene Simona Halep şi Bianca Andreescu! Românca a recunoscut: “Nu am conexiuni cu ea”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 18:04
De ce nu sunt prietene Simona Halep şi Bianca Andreescu! Românca a recunoscut: “Nu am conexiuni cu ea” GALERIE FOTO
Simona Halep a vorbit despre relația cu Bianca Andreescu. Sursa foto - facebook

S-a aflat și motivul pentru care nu sunt prietene Simona Halep şi Bianca Andreescu!  Românca a dezvăluit ce fel de relație are cu jucătoarea care evoluează pentru Canada, sportivă pe care în trecut a ajutat-o cu un sfat prețios. ”O cunoști destul de bine pe Bianca. Obișnuiți să vă antrenați împreună. Cum o vezi anul ăsta?”, a spus un reporter. ”Doar o dată ne-am antrenat amândouă”, a răspuns Halep.

De ce nu sunt prietene Simona Halep şi Bianca Andreescu!

”Întotdeauna am spus că este o luptătoare și că merită să câștige aceste meciuri, pentru că nu renunță. Am auzit că muncește mult. Nu am conexiuni cu ea, nu suntem prietene. I-am spus cu câțiva ani în urmă să treacă la tenisul profesionist, pentru că are puterea să facă asta. Atâta tot. Nu este meritul meu. E o jucătoare bună și sunt sigură că poate câștiga mai multe meciuri”, a continuat Simona Halep.

Trebuie specificat că Halep şi Andreescu au câştigat fiecare un trofeu important în această vară: Halep s-a impus în mod surprinzător la Wimbledon, o competiție disputată pe iarbă, în timp ce Andreescu a terminat învingătoare la Rogers Cup, în Toronto. Culmea, ambele au avut în finală acelaşi adversar, Serena Williams. După ce a câştigat Wimbledon, Simona Halep a dezvăluit că s-a întâlnit cu Bianca Andreescu la Toronto, unde cea din urmă a felicitat-o pentru succes.

Românca a recunoscut: “Nu am conexiuni cu ea”

„Ne-am întâlnit pentru câteva secunde și m-a felicitat pentru titlul de la Wimbledon. Este o persoană de treabă și îi urez succes!”, a spus Halep. Până să ajungă la Shenzen pentru duelul cu cele mai bune jucătoare din WTA, Simona Halep a acceptat să vorbească relaxată despre viața ei. Jucătoarea de tenis a recunoscut într-un interviu acordat pentru Cătălin Măruță că s-a uitat la telenovele de mică.

A acceptat să spună și la ce anume n-ar renunța niciodată în viață. „M-am uitat la toate când eram copil, acum nu mai reușesc. M-am uitat la Înger sălbatic, Salome. Mă mai uit la filme, dar nu la seriale, mă prind puternic și nu mă mai odihnesc prea bine și prefer să nu mă uit”, a declarat Simona Halep

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×