De ce nu mai poartă Andreea Esca verigheta. Știrista este căsătorită de 23 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 23:50
De ce nu mai poartă Andreea Esca verigheta. Știrista este căsătorită de 23 de ani
De ce nu mai poartă Andreea Esca verigheta. Știrista este căsătorită de 23 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Esca (47 de ani) și Alexandru Eram (50 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii minunați, însă recent renumita știristă a fost observată fără verighetă pe deget. Cunoscuta prezentatoare de la Pro TV a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai poartă această bijuterie.

Motivul pentru care Andreea Esca nu mai poartă verighetă

Cunoscuta prezentatoare TV Andreea Esca mărturisea în urmă cu câțiva ani că nu se poate despărți de două bijuterii foarte dragi. Este vorba de inelul de logodnă și verighetă, însă de câteva zile se pare că a renunțat la ele pentru un motiv foarte serios.

Știrista a mărturisit că a descoperit în cutia de bijuterii un inel foarte drag pe care l-a primit de la două prietene foarte bune: Claudia Panturoiu și Magda Mușat, acesta fiind și motivul pentru care a dat jos verigheta.

„Nu port nici un inel în această perioadă, dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi, Claudia Panturoiu, Magda Mușat, și m-am gândit că ar merge perfect pentru campania noastră. Mi-e dor de noi”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram.

Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe soțul ei Alexandru Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram se iubesc de 23 de ani și au împreună doi copii: Alexia (19 ani) și Aris (17 ani). Știrista a povestit în trecut, într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, citat de click.ro, cum l-a cunoscut pe soțul ei, dar și cine a fost cel care a făcut primul pas.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că la vremea respectivă actualul ei soț se afla într-o relație, dar pentru că i-a picat cu tronc a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-l cuceri.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: «Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru». Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte.

Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie.

Am văzut că nu reacţionează în nici un fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: «Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea»“, a povestit Andreea Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×