Câți bani cheltuie Andreea Esca și Mihaela Rădulescu pentru educația copiilor. Sumele sunt de ordinul sutelor de mii de euro

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/01/2020, 14:08
Câți bani cheltuie Andreea Esca și Mihaela Rădulescu pentru educația copiilor. Sumele sunt de ordinul sutelor de mii de euro
Câți bani plătesc vedetele pentru studiile copiilor, în străinătate. Sursa foto: Instagram.com

Vedetele autohtone investesc sume importante pentru studiile copiilor. Printre personalitățile din România care și-au trimis odraselele la studii în străinătate se numără Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan, Rita Mureșan sau Andreea Berecleanu.

Copiii vedetelor studiază în străinătate. Câți bani cheltuie personalitățile pentru juniorii lor

Foarte mulți dintre copiii vedetelor au depășit granițele țării noastre și au plecat să studieze la universități de prestigiu din lume. Printre cele mai căutate universități se numără cele din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii unde vedetele lasă anual sute de mii de euro pentru cursurile copiilor.

Alexia Eram (19 ani), fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV, Andreea Esca, studiază pentru al doilea an la o universitate de renume din Londra. Știrista investește în școlarizarea copilului său la Marketing şi Publicitate 15.000 de lire anual la care se mai adaugă cheltuielile cu chiria, mâncarea şi transportul. Potrivit click.ro, Andreea Esca plătește pentru un an de studiu în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord circa 50.000 de euro.

„O să mă duc în Anglia, lângă Londra. Acolo mi-am găsit facultate. Am 5 luni de vacanță pe an. O să fie bine relația cu Mario. O să facem naveta, o să vin eu, o să vină el. El m-a încurajat să merg pentru că a zis că este viitorul meu. Cred că o să vin și eu de aici, pentru că o să-mi fie dor, a declarat Alexia Eram, relatează viva.ro.

Fiicele impresarei Anamaria Prodan, studii în SUA, Milano, Paris și Abu Dhabi

Cele două fiice ale impresarei Anamaria Prodan din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca (20 de ani) și Sarah (19 ani) studiază de ani buni în afara granițelor țării. Celebra impresară sportivă scoate din buzunar pentru fiica sa Sarah în jur de 25.000 de dolari în fiecare an și asta pentru că mezina a obținut o bursă la Universitatea Mississippi din SUA.

Nu același lucru se poate spune despre fiica cea mare, Rebecca, care studiază moda și a trecut pe la mai multe universități de prestigiu din Europa și nu numai. În ultimii doi ani fiica impresarei a studiat la New York și Milano, iar acum este la Paris urmând ca anul viitor să studieze în Abu Dhabi. Costurile pentru fiecare an de studiu se ridică la valoarea de 50.000 de euro.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, se pregătește pentru intrarea la Universitatea Yale

Deși are numai 15 ani, fiul fostei prezentatoare de la „Ferma vedetelor”, Mihaela Rădulescu, știe ce carieră vrea să urmeze. Ayan vrea să urmeze în viitorul apropiat cursurile Universităţii Yale din Statele Unite ale Americii unde un an de studiu se ridică la suma de 76.000 de dolari.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, a furat startul și a ales să studieze liceul în afara granițelor României. Cum cunoaște foarte bine limba engleză fata prezentatoarei de la Antena 1 a plecat în Marea Britanie anul acesta și își dorește să se înscrie la facultate, tot în Regat.

„În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză”, declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars.

Și lista copiilor care studiază în afara României poate continua. Stilista Adina Buzatu plătește anul pentru studiile fiicei sale Sara (22 de ani), în Elveția, suma de 25.000 de euro, în timp ce fiicele Ritei Mureșanu, Rebecca și Gloria, studiază în Anglia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×