De ce a murit, de fapt, Cristina Ţopescu! Medicii au explicat cauza: „Credem că a fost un infarct”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 15:24
De ce a murit, de fapt, Cristina Ţopescu! Medicii au explicat cauza: „Credem că a fost un infarct” GALERIE FOTO
Jurnalista Cristina Topescu a încetat din viaţă. Sursa foto - hepta.ro

Se știe de ce a murit, de fapt, Cristina Ţopescu! Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au încheiat necropsia inimii vedetei TV. Astfel, fosta prezentatoare avea inima mai grasă decât normal.

De ce a murit, de fapt, Cristina Ţopescu!

Conform doctorilor, acest fapt ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct. Trebuie specificat că în timpul disecției inimii Cristinei Țopescu, intervenție care a durat peste două ore, legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic.

În urma examinării s-a ajuns la concluzia că între mușchii cordului vedetei de televiziune se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

„Credem că a fost un infarct”

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic.

Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au precizat surse medicale citate de libertatea.ro.

Un detaliu interesant este acela că necropsia inimii a fost filmată de polițiști. Astfel, pe toată durata acestei examinări a inimii Cristinei Țopescu, în sala de autopsie s-au aflat și polițiști judiciari de la IPJ Ilfov.

Pe peliculă a fost imortalizat, spun surse judiciare, inclusiv momentul în care organul a fost reintrodus în corpul ziaristei.

Abia atunci, trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost dat familiei pentru a fi depus la capela Cimitirului Bellu, din Capitală. De remarcat că jurnalista va fi incinerată la Crematoriul Uman Vitan Bârzești.

„Cristina a fost un om minunat care era trup și suflet pentru presa. Le mulțumesc colegilor de breasla pentru prezenta și gândurile bune. Cenușa ei va fi aruncată undeva in București, dar nu va pot spune unde”, a transmis mama vedetei TV

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×