De ce a divorțat Gheorghe Dincă de soția sa. Au apărut stenogramele din cazul Caracal care clarifică tot

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 09:42
De ce a divorțat Gheorghe Dincă de soția sa. Au apărut stenogramele din cazul Caracal care clarifică tot
Au apărut stenograme incendiare cu Gheorghe Dincă și familia sa, în care le dă diverse ordine. Sursa foto: captură Antena 3, Libertatea video

Au apărut stenograme explozive în cazul Caracal, stenograme din care reiese motivul real pentru care Gheorghe Dincă a divorțat de soția sa.

Stenograme-bombă cu Gheorghe Dincă și familia

Criminalul de la Caracal avea o strategie pe care acum a aflat-o toată țara. Potrivit stenogramelor prezentate ieri la România TV de jurnalistul Victor Ciutacu, mecanicul auto care le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fetele dispărute vara trecută în Oltenia, Dincă voia să își protejeze familia și să salveze o parte din avere.

Acesta i-a spus soției să divorțeze de el și le-a mai spus membrilor familiei să se dezică de el, cel puțin în spațiul public.

Dincă manevra totul: „Asta-i la urgență, divorțul, da?”

Iată câteva fragmente din stenogramele difuzate ieri de postul de știri:

  • Dincă Gheorghe: „… nu tratați treburile cu indiferență și tu și Flori, că de aia am zis că trebuie.. și să fie mami acolo, în caz că nu sunteți, rămâne cineva acolo. Că aia îi interesează, d-aia… Și aia, avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțălegi?! Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Automat vă lua pe voi, înțălegi?! Dar nu sunt vii! Că i-am zis «Dacă sunt vii și dvs. aveți probe, dați probele și trebuie să fiu în libertate, puneți-mă în libertate!» Da îi tâmpită așa dă…”
  • Dincă Elena: „E…”(neinteligibil)
  • Dincă Gheorghe: „Am eu lucru, mie chiar dacă îmi fac procese, dacă mă condamnă nu mai… se cumulează, poa’ să mă judece și de ce vor ei, înțălegi?! … ăștia de nu au stare, știi? Și Tonel pe ce contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să…. înțălegi? Și întotdeauna se cumulează… în cazul meu. Voi că nu aveți nicio problemă și ai făcut chestie d-asta (neinteligibil) te leagă… și e belea. D-aia aveți grijă, nu te lua cu presa!”
  • Dincă Gheorghe-Daniel (fiul monstrului din Caracal): „Nu, nu.”

Gheorghe i-a mai spus fiului său să își vadă de familie, să aibă grijă de copiii săi și să nu se implice în scandalul care îl vizează, lucru pe care Daniel nu l-a făcut, căci ne amintim de episodul în care a lovit jurnaliști de la România TV și Antena 3.

Dincă l-a sfătuit apoi pe fiul său să o convingă pe Elena să bage actele de divorț, căci prioritatea numărul unu pentru bestia din Caracal era să salveze măcar jumătate din avere.

  • Gheorghe Dincă: „… fă buletin și bagă momentan, bagă urgent, deci asta-i la urgență, divorțul, da? Ca să despartă și să te treacă la jumătăți dă casă, dă cutare… dă bani, partea ta să iei tu tot”

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×