David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, își strigă disperarea. Moartea mea e singurătatea, stau singur de 6 ani

în Stiri mondene
04/05/2020, 19:29
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, își strigă disperarea. Moartea mea e singurătatea, stau singur de 6 ani
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, își strigă disperarea. sursă foto: facebook

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, nu mai suportă singurătatea și își plânge soarta cu disperare. „Stau singur de șase ani”. Nu are cu cine să vorbească, iar perioada de izolare i-a amplificat și mai mult starea.

David Pușcaș, strigăt de disperare. Ce spune Luminița Anghel

Luminița Anghel a avut deseori probleme cu fiul cel mare, David Pușcaș, ajuns la 22 de ani, pe care l-a ajutat de fiecare dată când a avut nevoie, oricare au fost condițiile și relația lor la acel moment.

Și-a dorit foarte mult pentru el să se întrețină singur și să fie independent, dar a eșuat după fiecare angajare.

Acum, David locuiește singur într-o garsonieră modestă, situație care îl deprimă. Nu suportă singurătatea, iar perioada de izolare pe care o traversăm cu toții, îi amplifică starea și mai mult.

”Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”, a postat David Pușcaș pe o rețea de socializare.

A cincea garsonieră într-un singur an

David a făcut pace cu mama lui, deși legătura lor a fost tensionată în permanență, iar sarcina Luminiței l-a îndepărtat și mai mult de familie. Cu toate acestea, vedeta nu a încetat să își sprijine copilul.

”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui.

Nu am venit la televizor să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”.

„Cât timp am fost însărcinată, îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina”, a spus artista, la Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×