Fiul Luminţei Anghel s-a gîndit la sinucidere din cauza miştourilor colegilor de liceu! „Mă înjurau şi mă făceau homosexual”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
12/03/2014, 08:27
Fiul Luminţei Anghel s-a gîndit la sinucidere din cauza miştourilor colegilor de liceu! „Mă înjurau şi mă făceau homosexual”

David suferă enorm din cauza colegilor de liceu şi al miştourilor pe care le fac despre el. Fiul Luminiţei Anghel a fost victima unei glume extrem de proaste: două colege au scris pe facebook că s-a sinucis.

„Nu am vrut să mă sinucid. Am avut momente de cădere, dar mi-am revenit. Am zis că aş vrea să mor, dar nu vorbeam serios. Problemele de la liceu, mă simţeam foarte singur… Am puţini prieteni, dar ăia pe care îi am sînt foarte buni. La liceu nu m-am integrat, sînt singur, acolo stau mult. E aiurea să vezi că lumea nu te salută sau că se face mişto de mine”, a spus David, conform wowbiz.ro.

De ce este victima colegilor? Pentru că este fiul Luminiţei. „Majoritatea colegilor mei, copii de vedete, sînt trataţi la fel, sînt bîrfiţi foarte mult. Eu pun la suflet, pun la suflet, mă consum mult…”, a explicat el.

Luminiţa Anghel a dezvăluit cum a reacţionat cînd a aflat că fiul ei s-ar fi sinucis.  „Nu am crezut nici o clipă că este adevărat. Am fost calmă, l-am sunat şi am vorbit cu el. Adolescenţii nici nu ştiu ce e aia moarte, ei folosesc cuvintele astea fără să îşi dea seama”, a precizat ea.

David a vorbit despre coşmarul zilnic pe care trebuie să îl indure. „Colegii nu mă mai înjură, o făceau în clasa a noua. Se luau de mine pentru că nu le plăcea cum mă îmbrăcam, cum mă comport, mă făceau homosexual… Mă îmbrăcam la fel ca ei. M-a afectat. Viaţa de liceu m-a făcut să spun că vreau să mor”, a spus adolescentul.

„Au fost oameni care l-au judecat foarte aspru. De atunci a început să se simtă hărţuit, urmărit. Nu ştiu cît e adevăr şi cît imaginaţie… A trăit într-o tensiune şi a fost foarte dificil pentru el. Mi-a spus că mai bine moare decît să se lase vîndut ca o cîrpă…”, a mai declarat cîntăreaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×