Darius Vâlcov primește salariul în plic, de frica băncilor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 17:13
Darius Vâlcov primește salariul în plic, de frica băncilor
Darius Vâlcan, salariu în plic de frica băncilor!

Darius Vâlcov, salariu la plic, de frica băncilor! Întrebarea tuturor a fost: cum reușește acesta să-și facă rezervări online? Consilierul pe probleme de economie al Vioricăi Dăncilă a povestit de ce preferă această modalitate pentru salariu. De asemenea, a mai mărturisit cum reușește să-și facă rezervări online dacă nu deține un card bancar.

Darius Vânloc a mai amintit, în cadrul Antena 3, că și Mihai Tudose își primea salariul în plic, pentru că nici el nu avea card, deci prefer aceeași metodă.

Darius Vâlcov, salariu în plic, de frica băncilor!

Darius Vâlcov a explicat la Antena 3 de ce preferă să primească salariul la plic. Consilierul pe probleme de economie al premierului României nu are un card bancar pe numele lui. „Cunosc atât de mulți oameni care au bani în cont și-au rămas fără ei, pentru că i-au mâncat comisioanele. Aveau 500 de euro și după zece ani… nimic, că sunt mari comisioanele”, a spus acesta, amintind că și premierul Mihai Tudose se folosea de aceeași metodă.

Darius Vâlcov alege să primească salariul în plic, de frica băncilor!
Darius Vâlcov alege să primească salariul în plic, de frica băncilor!

Darius Vâlcov a povestit că, pentru a-și face rezervări, în momentul când pleacă în vacanță, apelează la ajutorul iubitei sale, conform Mediafax.

  • „Nu”, a răspuns Darius Vâlcov, atunci când a fost întrebat, la „Sinteza Zilei”, dacă are card sau cont la vreo bancă.
  • „Da, în plic. Vine plicul. Da, se mai poate”, a mai spus Vâlcov, despre cum își primește salariul.

Darius Vâlcov anunță că proiectul de lege a bugetului pe 2019 e gata!

Consilierul premierului a declarat de curând că proiectul de lege privind bugetul pe 2019 este în sfârșit gata. “Este gata, va fi anunţat marţi (…) Pe 5 sau 6 februarie va putea începe şi dezbaterea pe marginea acestuia, atunci când Parlamentul se întoarce. Doamna prim-ministru a participat la majoritatea întâlnirilor, ştia despre ce este vorba, a fost o prezentare pentru liderii coaliţiei.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×