Câți bani va primi Mihaela Rădulescu la Ferma. Salariul imens plătit de Pro TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/01/2019, 14:36
Câți bani va primi Mihaela Rădulescu la Ferma. Salariul imens plătit de Pro TV
Ce salariu primește Mihaela Rădulescu pentru emisiunea Ferma?

Mihaela Rădulescu va urma să prezinte cunoscuta emisiune „Ferma vedetelor“, astfel că mulți fani ai emisiunii și nu numai s-au arătat extrem de curioși cu privire la salariul pe care-l va primi aceasta. Mihaela Rădulescu a plecat subit de la juriul emisiunii „Românii au talent“, iar acum a primit rolul de gazdă la Ferma vetetelor.

„Acest sezon va intensifica experienţa concurenţilor şi a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense şi al provocărilor cu care se vor confrunta. Cei 18 concurenţi provin din medii sociale diferite şi au varii profesii, personalităţi puternice şi sunt pe cale să-şi testeze limitele“, potrivit reprezentanților Pro TV.

Mihaela Rădulescu, salariu impresionant de la Pro TV

Cunoscuta prezentatooare de televiziune avea la Românii au Talent 100.000 de euro pe sezon, iar onorariul pe care îl primește pentru Ferma Vedetelor nu se înlătură prea mult de la aceasta. „Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă.

Mihaela Rădulescuu, gazda emisiunii Ferma Vedetelor
Mihaela Rădulescuu, gazda emisiunii Ferma Vedetelor

Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a declarat vedeta de televiziune despre emisiunea pe care urmează să o prezinte.  De asemenea, cunoscut este faptul că anul acesta nu va exista un singur prezentator la Fermă, astfel că Mihaela Rădulescu va împărți rolul de gazdă cu Cristian Bozgan.

Mihaela Rădulescu alături de Cristian Bozgan
Mihaela Rădulescu alături de Cristian Bozgan

Acesta are o experiență militară vastă, în diverse sisteme din România și nu numi, așa că nu a stat în fața camerelor de filmare. Cristian Bozgan este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții greu de imaginat, așa că va putea fi un mare ajutor pentru cei aflați la Ferma Vedetelor.

Concurenții de la Ferma Vedetelor

Fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Năstase, luptătorul Cătălin Moroşanu, fosta vedetă de televiziune Geanina Ilieş, cântăreţele Otilia şi Claudia Pavel, fosta soţie a patronului de la Dinamo Carmen Negoiţă, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului „Supravieţuitorul“ Otniela Sandu, coregraful Emil Rengle, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă (fostă concurentă Exatlon), Florin Pastramă, om de afaceri şi văr al soţiei lui Pepe, cântăreţii Jorge şi Kamara, finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, modelul Silviu Ţolu, fostul concurent Ninja Warrior Remus Boroiu, dar şi Vali Bărbulescu, Dj şi fotograf cunoscut la nivel internaţional, sunt concurenâii care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×