Daniela Crudu revine în forță pe rețelele de socializare! Fosta asistentă TV a postat prima fotografie după bătaia încasată de la iubitul croat

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/02/2020, 13:47
Daniela Crudu revine în forță pe rețelele de socializare! Fosta asistentă TV a postat prima fotografie după bătaia încasată de la iubitul croat
Daniela Crudu se simte mai bine după ce a fost bătută de iubitul croat. Sursa foto: Instagram

Cu aproape o lună în urmă, Daniela Crudu ținea primele pagini ale ziarelor de tip tabloid după bătaia soră cu moartea pe care i-a administrat-o iubitul croat. Chiar dacă o astfel de traumă nu este deloc ușor de depășit, iată că fosta asistentă tv se simte mai bine ca niciodată. Ba chiar a revenit la marea sa dragoste, social media. Și nu oricum, ci printr-o fotografie de zile mari.

Cum arată nasul Danielei Crudu după ce a fost rupt de iubitul bătăuș

În imaginea postată recent pe contul său de Instagram se poate observa că urmele chinului la care a fost supusă au dispărut cu desăvârșire de pe chipul frumoasei brunete. Chiar și nasul, serios afectat în urma bătăii primite din partea bărbatului care îi era partener de viață este în perfectă stare, așa că Daniela are toate motivele să își reia activitățile zilnice cu multă energie și, bineînțeles, cu zâmbetul pe buze.

Mai mult decât atât, într-un interviu acordat recent, Cruduța a dat asigurări că recuperarea a decurs cum nu se putea mai bine, iar nefericitul eveniment este deja istorie. În ceea ce-l privește pe agresor, vedeta este hotărâtă să nu depună plângere împotriva sa, chiar dacă apropiații au încercat să o convingă că fapta bărbatului nu poate rămâne nepedepsită.

Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a declarat fosta asistentă TV pentru spynews.ro.

Ordinul de restricție împotriva croatului a expirat de aproape două săptămâni

Cu toate că nu își dorește să își caute dreptatea în instanță, Daniela Crudu a încercat să obțină prelungirea ordinului de restricție pe care instanța îl instituise ca formă de protecție împotriva iubitului violent. Cererea a fost respinsă de magistrați, astfel că măsura nu mai este valabilă de aproximativ două săptămâni.

Chiar și așa, croatul nu va îndrăzni să se apropie prea curând de fosta sa parteneră de viață, având în vedere că aceasta este protejată cum se cuvine de rude și prieteni. De altfel, tatăl brunetei susține că individul a dispărut din România și nu are de gând să se întoarcă.

Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a mai spus Nelu Crudu la Antena Stars. Acum că se simte mai bine, Cruduța se poate gândi să primească din nou în suflet fiorii dragostei, mai ales că nu duce lipsă de pretendenți.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×