Daniela Crudu a revenit în spațiul online după ce a fost agresată. Vedeta își vede mai departe de viață. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 11:48
Daniela Crudu a revenit în spațiul online după ce a fost agresată. Vedeta își vede mai departe de viață. FOTO
Prima postare a Danielei Crudu după ce a fost agresată de iubit. Sursa foto: Instagram.com

Daniela Crudu își vede mai departe de viață după ce a fost bătută în urmă cu o săptămână de iubitul de origine croată Seco Dubravko. Fosta asistentă TV și-a reactivat conturile de socializare și le-a arătat fanilor care este starea sa de sănătate, dar și ce face în aceste zile.

Fosta asistentă TV Daniela Crudu a revenit la normalitate

Fosta iubită a fotbalistului Mihai Costea, Daniela Crudu, a trecut prin momente cumplite după ce a fost agresată fizic de actual iubit. Bruneta a ajuns pe mâna medicilor după ce croatul i-a spart nasul și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Timp de o săptămână vedeta a stat departe de social media, dar recent și-a reactivat conturile.

Frumoasa asistentă TV a postat în urmă cu o zi o imagine dintr-o agenție de producție media din București unde apare cu un cuțit în mână. Daniela Crudu taie câteva citrice, în timp ce poartă o rochie sexy de culoare neagră care îi pune bustul generos în valoare.

Fanii nu au întârziat să aprecieze fotografia vedetei, semn că au fost nerăbdători să afle care este starea ei de sănătate. Imaginea de pe contul de Instagram a strâns în ultimele 24 de ore aproximativ 40.000 de aprecieri.

Iubitul croat regretă că a lovit-o. Bruneta și-a refăcut nasul și o duce mai bine

Daniela Crudu pare că a trecut peste episodul dureros de săptămâna trecută și chiar își vede în continuare de planurile sale. Iubitul de origine croată regretă enorm că a ajuns să ridice mâna asupra brunetei și nu este exclus ca cei doi să revină la gânduri mai bune și să se împace.

Seco Dubravko s-a oferit să-i achite fostei asistente TV spitalizarea, dar și intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la nivelul nasului. Cruduța a discutat cu iubitul de origine croată la telefon, iar potrivit unui prieten apropiat la finalul convorbirii bruneta s-a mai liniștit.

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. 

I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi.

Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el”, a mărturisit un prieten apropiat Cruduței, relatează wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×