Daniela Crudu, postarea care a făcut deliciul internauților: ”Bronz pe balcon”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/03/2020, 19:23
Daniela Crudu, postarea care a făcut deliciul internauților: ”Bronz pe balcon”
Daniela Crudu, postarea care a făcut deliciul internauților: ”Bronz pe balcon”. Sursa foto: Instagram.com

Daniela Crudu sfidează pandemia de coronavirus și își încântă fanii de pe rețelele de socializare prin imaginile pe care le postează. Fosta asistentă TV s-a lăsat fotografiat într-o ipostază inedită în văzul tuturor, la balcon.

Cruduța, fotografie în balcon spre deliciul fanilor

Fosta asistentă TV Daniela Crudu este o apariție spectaculoasă de fiecare dată când apare în public. De când pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume vedetele stau mai mult acasă, dar nu ezită să le arate fanilor ceea ce fac în carantină.

Este și exemplul Cruduței care și-a lăsat internauții cu gura căscată după ce a postat pe o rețea de socializare o imagine din balcon. „Bronz pe balcon”, a scris vedeta în dreptul imaginii de pe Instagram în care apare într-o pereche de pantaloni extrem de scurți și un maieu roșu care-i pune în valoare decolteul generos.

Ce activități are Daniela Crudu de când s-a izolat în casă din cauza COVID-19

Vedeta are tot felul de activități de când petrece mai mult timp acasă din cauza răspândirii virusului din China. Recent, Daniela Crudu le-a arătat fanilor că se pricepe la gătit și pentru că nu mai reușește să ajungă la sală face sport acasă.

Fosta asistentă TV pare că a trecut cu vederea episodul violent de luna trecută. Vedeta s-a ales cu nasul spart și mai multe fracturi, dar cu toate acestea nu a depus plângere penală împotriva iubitului ei, croatul Seco Dubravko. Daniela Crudu își vede mai departe de viață și nu se mai teme de ceea ce i s-ar putea întâmpla.

Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a declarat fosta asistentă TV la scurt timp după bătaia încasată, informează spynews.ro.

Care a fost motivul pentru care vedeta a fost agresată fizic de iubit

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a declarat că nu știe de la ce a pornit scandalul cu iubitul croat. Daniela Crudu s-a temut foarte mult pentru viața ei, dar cu toate acestea nu a dorit să depună plângere împotriva agresorului. Vedeta și-a luat doar un ordin de restricție care să-l țină la distanță pe Seco Dubravko.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om.

Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×