Daniel Dincă, prins în nordul Capitalei prin Operațiunea Năvodul. Fiul criminalului de la Caracal a agresat fizic doi jurnaliști – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 17:57
Daniel Dincă, prins în nordul Capitalei prin Operațiunea Năvodul. Fiul criminalului de la Caracal a agresat fizic doi jurnaliști – Video
Daniel Dincă, prins în nordul Capitalei. Sursa foto: capturi Antena 3 și România TV. Colaj: Fanatik

Daniel Dincă a vorbit la telefon cu polițiștii. A ajuns la secția 2, undeva în nordul Capitalei și cel mai probabil va fi dus la secția 17 a Poliției Capitalei, acolo unde azi s-au depus plângeri împotriva fiului lui Gheorghe Dincă pentru că a bătut doi cameramani de la Antena 3 și România TV.

Daniel Dincă, prins în nordul Bucureștiului

Jurnaliștii de la România TV au transmis în această seară că Daniel Dincă fusese prins prin Operațiunea Năvodul. Această operațiune se caracterizează prin instituirea unor filtre în trafic pentru depistarea persoanei căutate.

Fiul lui Gheorghe Dincă ajunsese astăzi în București, alături de sora sa, Daniela, unde și-au vizitat tatăl. La plecarea de la CNA, unde au făcut plângeri împotriva anumitor posturi de televiziune pentru că nu îi lasă în pace, Daniel a devenit recalcitrant cu reporterii.

A agresat doi cameramani

Daniel Dincă ar fi bătut un cameraman de la Antena 3, iar scena a fost surprinsă de cel de la România TV.

Valentin Ursu, cel de la RTV, a fost și el lovit apoi de băiatul mecanicului auto de la Caracal care riscă ani grei de pușcărie în dosarul uciderii a două minore.

Înainte să fie prins de echipajul poliției, Daniel intervenise telefonic la Antena 3 unde a declarat că nu a fost contactat de oamenii legii și a făcut ”mișto” spunând că a ajuns deja la Lugoj, nedorind să precizeze unde se află.

Familiile Melencu și Măceșanu au cerut în repetate rânduri ca și familia lui Gheorghe Dincă să fie cercetată în dosarul disparițiilor de la Caracal. Despre acest lucru se știe prea puțin în acest moment.

Cert este că acum Daniel și fiica lui vor trebui să dea declarații în fața polițiștilor pentru acuzațiile care i se aduc azi, în sensul agresiunii existând și probe: filmările operatorilor care au fost loviți.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×