Daniel Chițoiu, externat din spital! Fostul ministru a făcut Revelionul la Floreasca

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 11:54
Daniel Chițoiu, externat din spital! Fostul ministru a făcut Revelionul la Floreasca GALERIE FOTO
Chițoiu iese din spital. Sursa foto - facebook

Daniel Chițoiu va fi externat din spital! Fostul ministru merge acasă chiar în a doua zi a anului 2020. Trebuie mai întâi de toate să-și finalizeze actele procedurii. Anunțul a fost făcut de Bogdan Oprița, purtătorul de cuvântul al Spitalului Floreasca, pentru G4Media.

Daniel Chițoiu, externat din spital!

Vă reamintim faptul că Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier din Argeș, soldat cu moartea a două persoane. Ipoteza principală este că fostul ministru vorbea la telefon.

De altfel, Chițoiu era internat în spital încă de săptămâna trecută. Acesta a ajuns la Secția de Reanimare a unității medicale. Luni, fostul ministru ar fi fost interogat de polițiști chiar în secția ATI, acolo unde se afla.

Fostul ministru a făcut Revelionul la Floreasca

Mai exact, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, pe raza localității Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. Evenimentul rutier s-a petrecut la o zi după Crăciun.

Atunci, fostul ministru conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Două persoane care se aflau în Logan au murit, iar Daniel Chiţoiu a fost adus de urgență  la Spitalul Floreasca.

Conform primelor informații, acesta prezenta un traumatism toracic suferit în urma accidentului rutier.

Cu toate acestea, au apărut fotografii făcute imediat după accident în care Chițoiu era în picioare, fără să primească îngrijiri medicale.

Mai mult de atât, un martor al accidentului, șoferul care se afla chiar în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu, spune că autoturismul fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

Daniel Chiţoiu a spus autorităţilor că totul s-a petrecut fix invers şi că el a fost cel care s-a trezit cu maşina cealaltă pe contrasens

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×