Dani Oțil, momente cumplite din cauza gripei: ”Mă sfârșeam încet-încet”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/02/2020, 11:15
Dani Oțil, momente cumplite din cauza gripei: ”Mă sfârșeam încet-încet”
Dani Oțil a trecut prin clipe de groază după ce a luat gripă de la un prieten. Sursa foto: Instagram.com

Dani Oțil este o persoană care petrece foarte mult timp în aerul curat din zonele montane, motiv pentru care are o imunitate excelentă. Prezentatorul Antena 1 a povestit în timpul emisiunii matinale pe care o prezintă că în schimb, se molipsește imediat de viroze de la oamenii de jurul său, așa cum s-a petrecut recent.

Dani Oțil a luat gripă la un prieten și a trecut prin clipe de coșmar

Prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit un episod neplăcut legat de starea sa de sănătate. Dani Oțil glumea în trecut de oamenii care mergeau la spital când luau gripă, iar iată că râsul l-a ajuns din urmă și vedeta s-a molipsit de această afecțiune de la un prieten.

Sportivul este recunoscut pentru activitățile sale, cât și pentru faptul că stă destul de mult la munte, însă imunitatea îi este foarte scăzută când se află în preajma unei persoane bolnave. Așa se face că Dani Oțil s-a pricopsit cu o gripă care l-a țintuit la pat două zile.

„Când auzeam că de ce gripă se merge la spital, râdeam…în vârful canapelei. Eu nu răcesc, de fel, decât foarte, foarte greu, pentru că îmi petrec viața mult în munte. În schimb, se pare că se lipește de mine orice. Dacă stau lângă cineva bolnav, imediat se lipește de mine”, a povestit Dani Oțil, relatează cancan.ro. 

Prezentatorul se gândea cui să-i lase averea… datoriile la bancă

„Cele mai urâte două zile din viața mea, din punct de vedere medical, au fost când am avut nenorocirea asta de gripă”, a mai adăugat prezentatorul de la Antena 1, potrivit sursei menționate anterior.

Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu s-a gândit inclusiv la moarte în cele două zile în care a zăcut din cauza gripei. Dani Oțil a mărturisit că într-una din zile chiar și-a luat rămas-bun de la persoanele dragi din viața sa, gândindu-se cui să-i lase datoriile la bancă.

„Vă jur, într-una dintre ele, mi-am luat rămas-bun de la rude! Tremuram atât de tare și mă sfârșeam încet, încet, încât mă gândeam cui să-i las datoriile la bancă”, a conchis colegul lui Răzvan Simion.

Dani Oțil se pregătește de însurătoare după ce și-a cerut iubita în căsătorie

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au îndrăgostit nebunește și au gânduri tot mai serioase.. Vedeta TV și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Mexic în timpul vacanței petrecute la finalul anului trecut. Prezentatorul a mărturisit că mama sa a plâns de bucurie când a aflat frumoasa veste.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră.

După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit matinalul de Neatza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×