Dani Mocanu, schimbare de look. Și-a făcut implant de păr și a postat totul pe internet FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
25/10/2019, 16:04
Dani Mocanu, schimbare de look. Și-a făcut implant de păr și a postat totul pe internet FOTO GALERIE FOTO
Dani Mocanu și-a făcut implant de păr.

Fiorosul Dani Mocanu nu mai pare fioros deloc, după ce a ales să-și schimbe look-ul! Celebrul manelist se pare că suferea de ceva timp pentru faptul că nu mai avea păr, deoarece a apelat la un implant de păr! Cu noua sa podoabă capilară, Dani Mocanu a smuls niște râsete isterice din partea unora dintre fanii săi, iar alții l-au felicitat pentru alegerea făcută.

Dani Mocanu și-a făcut implant de păr

Dani Mocanu își ține la curent fanii cu toate schimbările care apar în viața lui. Așa a făcut recent, când însă și-a șocat fanii. Vedeta a făcut un live pe Facebook în timp ce i se implanta păr! Acesta le spunea fanilor săi că nu simte nimic, că nu îl doare deloc, că este chiar mai bine decât la dentist, dar în tot acest timp avea scalpul plin de…sânge.

Dani Mocanu a postat o imagine cu noua sa podoabă capilară. Poza se pare că a fost făcută în timp ce fiorosul manelist juca bingo, un joc cunoscut în afara țării ca fiind jucat de pensionari.  ”Deja creşte părul”, i-a scris cineva manelistului, observând schimbarea.

Care este secretul reușitei lui Dani Mocanu

Dani Mocanu a vorbit desre secretele care îl fac să aibă atâta succes pe plan artistic. ”Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet.

Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, a povestit Dani Mocanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×