Dani Mocanu, la șpriț cu polițistul care l-a amendat: „A băgat la pușcărie oameni nevinovați”

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 18:22
Dani Mocanu, la șpriț cu polițistul care l-a amendat: „A băgat la pușcărie oameni nevinovați”
Dani Mocanu, alături de agentul care l-a amendat. Sursa foto: Instagram

Dani Mocanu a fost amendat de un polițist pentru că nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere cu care ies din casă toți românii.

Dani Mocanu, la șpriț cu polițistul care l-a amendat pentru că n-avea declarația pe proprie răspundere la el

Extrem de revoltat pentru că a îndrăznit să îl oprească și să îi dea amendă, manelistul gălățean a revenit în spațiul public cu un mesaj care sună mai degrabă a amenințare pentru agentul care l-a altoit cu contravenția.

„De obicei polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amenda… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, a spus Dani Mocanu.

Nu a trecut mult timp că manelistul a petrecut apoi exact cu agentul care i-a dat amenda, cei doi fotografiindu-se ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Polițistul l-a chemat pe Dani Mocanu la el acasă și i-a cerut scuze

Pe contul său de Instagram, cântărețul, contestat în repetate rânduri de mai multe ONG-uri pentru că militează pentru discriminarea femeilor în melodiile sale, a postat un text în care le spune oamenilor că polițistul și-a cerut scuze pentru că l-a amendat așa cum a vrut el.

„El este polițistul din Pitesti care m-a amendat săptămâna trecută. Numele lui este #CROITORU_EMANUEL. După cum se vede în această fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roșu, iar apoi și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Băiat bun… cu toate ca nu este deontologic sa chemi un om la băutură după ce l-ai sancționat (trec cu vederea ca omul mi-a spus ca a băgat la pușcărie câțiva oameni nevionovati)”, a scris Dani Mocanu la postarea de pe Instagram.

Din partea Poliției din Pitești nu a apărut nicio reacție, având în vedere că poza lui Mocanu cu agentul de poliție e deja de două zile pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×