Dana Rogoz suferă de o boală incurabilă! Apare la multe femei și de multe ori nu știi să observi primele semne

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/04/2019, 17:28
Dana Rogoz suferă de o boală incurabilă! Apare la multe femei și de multe ori nu știi să observi primele semne
Dana Rogoz a făcut dezvăluiri în legătură cu boala de care suferă

Dana Rogoz trece prin momente grele. Îndrăgita actriță și prezentatoare TV suferă de o boală incurabilă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de cea care a cucerit publicul din România încă de la o vârstă fragedă, cu personajul Abramburica, pe care l-a interpretat în emisiunea Abracadabra.

Dana Rogoz a vorbit despre problemele sale de sănătate

Mai exact, este vorba despre Hashimoto, o afecțiune a glandei tiroide, care apare cu precădere în cazul persoanelor de sex feminin. Printre simptomele cele mai comune ale acestei boli se numără fluctuațiile în greutate sau stările dese de oboseală.

Dana Rogoz a dezvăluit că urmează un tratament împotriva acestei boli și totodată, nu resimte atât de tare perioadele de îngrășare cu care se confruntă în general femeile ce contactează această afecțiune.  În schimb, vedeta are parte de alte simptome.

Dana Rogoz are probleme cu glanda tiroidă
Dana Rogoz are probleme cu glanda tiroidă

Ce spune Dana Rogoz despre boala de care suferă

Toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament” , a povestit Dana Rogoz.

De la doamna dr. nutriționist am aflat că regimul tip “fasting” e o variantă de luat în calcul, dacă e ținut cum trebuie. Momentan încerc să țin 12 ore pauză intre ultima înghițitură seara și prima înghițitură dimineața. Nu îmi iese mereu, căci am un program haotic, cu seri de spectacol, după care se iese la o bere, la o pizza… stiți ce zic. Desigur, pauza se mărește dacă vrei să slăbești. Ce, cât, cum, îți spune nutriționistul. Dar este considerat un regim pe termen lung sănătos. Și tot de la dr. doctor am reținut că e sănătos să mănânci în fiecare zi o legumă sau un fruct verde și o legumă sau un fruct portocaliu. Drept urmare, în 2019 încerc să țin și această regulă de alimentație… “cromatică“ , a mai spus Dana Rogoz.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×