Dana Rogoz o ironizează pe Olivia Steer, după confruntarea cu medicul Mihai Craiu, la PRO TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/03/2019, 12:05
Dana Rogoz o ironizează pe Olivia Steer, după confruntarea cu medicul Mihai Craiu, la PRO TV GALERIE FOTO
Dana Rogoz reacționează pe tema vaccinurilor. Actrița este mama unui băiețel de cinci ani

Dana Rogoz reacționează după scandalul care o are în centru pe Olivia Steer. Îndrăgita actriță o ironizează pe soția lui Andi Moisescu, pentru conflictul cu medicul Mihai Craiu. Totul a pornit de la controversele pe tema vaccinării.

Dana Rogoz, mesaj ironic la adresa Oliviei Steer

Actrița s-a declarat dezamăgită de faptul că „un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii” , făcând trimitere la dezbaterea dintre medicul Mihai Craiu și activista Olivia Steer, cunoscută pentru opiniile sale antivaccinare.

Discuția celor doi nu a rămas fără ecou, stârnind un adevărat val de controverse în mediul online. De la cetățeni, până la persoane publice și specialiști în domeniu, toți au avut ceva de spus pe această temă. Cea mai recentă reacție îi aparține actriței Dana Rogoz. Mamă a unui băiețel de cinci ani, aceasta a mărturisit că discuția a întristat-o.

Dana Rogoz, mesaj ironic pentru Olivia Steer
Dana Rogoz, mesaj ironic pentru Olivia Steer

Ce a spus Dana Rogoz

Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant“ , a spus Dana Rogoz în direct la Vorbește Lumea, emisiune difuzată de Pro TV.

Totodată, actrița a ironizat o parte dintre argumentele prezentate de Olivia Steer în favoarea teoriei sale antivaccinare. Printre altele, Dana Rogoz susține că astfel de informații îi pot determina pe părinți să devină reticenți în a-și mai vaccina copiii.

E ca şi când un structurist îţi spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simţit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment şi de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistenţă”.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×