Dana Rogoz, scrisoare către fetița ei nenăscută: „Ce moment ți-ai ales pentru a veni pe lume!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 13:22
Dana Rogoz, scrisoare către fetița ei nenăscută: „Ce moment ți-ai ales pentru a veni pe lume!”
Dana Rogoz a scris o scrisoare emoționantă pentru fetița din burtica ei. Sursa foto: Instagram

Dana Rogoz mai are puțin și naște, iar emoțiile sunt cât casa. Vedeta o va aduce pe lume pe fetița ei în plină pandemie de coronavirus, iar în legătura cu acest moment special a scris o scrisoare pentru bebelușa din burtică.

Dana Rogoz, scrisoare emoționantă către fetița din burtica ei

Actrița din „La bloc” nu își poate imagina că nu și-ar putea strânge fetița în brațe din cauza coronavirusului. Aceasta a fost, în ultimele două luni, cea mai mare teamă a vedetei.

S-a protejat și ia măsuri de precauție în continuare să nu se infecteze cu virusul care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

„Dacă m-aș infecta până la nașterea ta, cum oare aș putea eu rezista stând în altă cameră decât tine? Cum să nu pot eu să te pup și să te miros și să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?! (…) Când am mers la primul control după o perioadă lungă de izolare, am avut în minte aceste întrebări”, își începe scrisoarea Dana Rogoz.

Partenerul actriței nu va fi prezent la nașterea micuței: „Dar și tu, sincer acum, ce moment ți-ai ales pentru a veni pe lume!”

„M-am protejat cum am știut mai bine: am purtat masca, am așteptat în mașină până mi-a sosit rândul, am păstrat distanța între mine și toți ceilalți pe care i-am întâlnit în drumul meu și m-am dezinfectat pe mâini până am făcut răni”, a mai scris îndrăgita actriță pe blogul ei.

„Și am fost pentru prima oară la un control fără tatăl tău alături. A fost un fel de … repetiție, căci la naștere nu va fi lângă mine în sală, așa cum a fost la fratele tău. Uite că deja facem diferențe… ce părinți! Dar și tu, sincer acum, ce moment ți-ai ales pentru a veni pe lume! Ce moment!”, a încheiat vedeta PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×