Dana Rogoz, în lacrimi de Crăciun. I-a murit cățelușa. Perlita avea 6 ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/12/2019, 08:34
Dana Rogoz, în lacrimi de Crăciun. I-a murit cățelușa. Perlita avea 6 ani
Dana Rogoz a pierdut-o pe cățelușa Perlita. Sursa foto: captură Youtube La Măruță

Dana Rogoz se află pe alte meleaguri cu ocazia sărbătorilor de iarnă și, deși credea că va fi ferită de veștile rele departe de casă, ele au urmărit-o până în Sri Lanka, acolo unde actrița a fost în vacanța de Crăciun.

Dana Rogoz a pierdut o ființă dragă, taman de Crăciun

Vedeta a aflat că Perlita, cățelușa familiei, a murit. Actrița din „La bloc” a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Perlita, iar la respectiva poză a atașat și un text care i-a emoționat pe urmăritorii ei.

„362/365 Pe 27 decembrie, acum 6 ani, în jurul orei 1 noaptea, am găsit-o umblând speriată pe mijlocul străzii. I-am căutat stăpânii pentru o perioadă de timp, până când ne-am dat seama că o iubim și că e a noastră deja. Atunci, ca și acum, eram însărcinată. Azi, Perdita a murit. E îngrozitor de trist”,  a scris Rogoz.

 

Vacanță cu peripeții în Sri Lanka

Dana a avut parte de câteva peripeții în drumul spre țara asiatică, povestite chiar de ea pe rețelele de socializare unde este extrem de activă.

„Suntem în Doha, în aeroport, și avem următoarea situație, pe care, de  altfel, o știam din București. Pe zborul ăsta, Doha – Colombo, nu am mai găsit bilete unul lângă celălalt. Avem locuri unul în spatele celuilalt”,  a mărturisit vedeta, conform spynews.ro.

„Am încercat să schimbăm, am încercat și în București, și aici, nu se poate, pentru că este plin și pentru că sunt 50 de copii pe acest zbor, deci sunt multe familii și nu avem cum să îi separăm pe alții”, le-a mai povestit Dana fanilor.

„Și chiar avem o problemă, Vlad a început să bâzâie puțin, pentru că nu vrea să zboare singur și îl înțeleg, mai ales că este un zbor lung. Nu știu cum vom face”, a mai spus fosta Abramburica.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×