Dana Rogoz, zbor cu peripeții spre Colombo. Actrița este în vacanță în Sri Lanka

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/12/2019, 11:17
Dana Rogoz, zbor cu peripeții spre Colombo. Actrița este în vacanță în Sri Lanka GALERIE FOTO
Dana Rogoz, zbor cu peripeții spre Colombo. Sursa foto: Instagram.com

Dana Rogoz adoră să călătorească și să descopere locuri noi, iar imediat după Crăciun a plecat într-o nouă aventură. Actrița și-a luat soțul și copilul și s-au îmbarcat în zborul spre Sri Lanka, dar a trecut prin mai multe peripeții până a ajuns la destinație.

Dana Rogoz și familia sa nu au avut locuri alăturate în avion

Dana Rogoz a petrecut Crăciunul acasă, în familie, dar a doua zi și-a făcut bagajele și a plecat într-o nouă călătorie. Actrița a ales o destinație pe care a mai vizitat-o, dar la care s-a întors cu același entuziasm și aceeași bucurie ca și cum ar fi prima dată. VEZI FOTO

Vedeta și-a luat soțul și băiețelul, Vlad și s-au îmbarcat în zborul spre Sri Lanka, dar nu înainte de a trece prin câteva peripeții. Actrița a povestit pe contul de Instagram că în timpul zborului Doha – Colombo nu a găsit bilete unul lângă celălalt, zborul fiind unul foarte aglomerat.

„Suntem în Doha, în aeroport, și avem următoarea situație, pe care, de  altfel, o știam din București. Pe zborul ăsta, Doha – Colombo, nu am mai găsit bilete unul lângă celălalt. Avem locuri unul în spatele celuilalt.

Zborul Doha – Colombo, aglomerat și plin de copii, spune Dana Rogoz

Am încercat să schimbăm, am încercat și în București, și aici, nu se poate, pentru că este plin și pentru că sunt 50 de copii pe acest zbor, deci sunt multe familii și nu avem cum să îi separăm pe alții.

Și chiar avem o problemă, Vlad a început să bâzâie puțin, pentru că nu vrea să zboare singur și îl înțeleg, mai ales că este un zbor lung. Nu știu cum vom face”, a scris Dana Rogoz, potrivit spynews.ro.

În cele din urmă actrița a reușit să convingă câțiva pasageri să facă schimb de locuri și astfel, cei trei au stat unul lângă altul. Dana Rogoz și-a anunțat fanii că a rezolvat situația tot pe pagina de Instagram.

Dana Rogoz, căsuță în copac și călătorii cu tuk-tuk-ul

Vedeta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și a arătat căsuța din copac în care locuiește. Este vorba de un mango din care se poate observa o priveliște superbă și se aud mii de păsări cântând. Căsuța nu are ferestre, ci doar plase pentru a ține insectele afară.

„Ca și anul trecut, Radu și-a făcut carnet de conducere srilankez și ne-am închiriat propriul tuk tuk, cu care am pornit imediat la drum”, a anunțat actrița pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×