Dana Rogoz e de nerecunoscut. Vedeta și-a surprins fanii cu schimbarea de look FOTO

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 21:41
Dana Rogoz e de nerecunoscut. Vedeta și-a surprins fanii cu schimbarea de look FOTO GALERIE FOTO
Dana Rogoz este adepta schimbărilor radicale. Vezi ce schimbare a făcut acum actrița. Sursa foto: Instagram.com

Dana Rogoz a postat pe un cont de socializare o fotografie în care apare total schimbată. Actrița a pozat ca o ”fată rea”, iar prietenii virtuali nu au mai recunoscut-o. Artista recunoaște că îi plac mai mult tunsorile scurte care îi dau o stare excelentă.

Ce schimbare de look a ales Dana Rogoz pentru filmare unui videoclip

Dana Rogoz este adepta schimbărilor, iar în urmă cu doi ani a renunțat la părul lung și s-a tuns în stilul Tom Boy. Actrița s-a lăsat cucerită de tunsorile scurte, în stil bărbătesc, iar acum a făcut iar o schimbare radicală. Dana Rogoz a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care a pozat în fată rea și a adoptat un stil rock. VEZI FOTO

„Azi sunt fată rea”, a scris Dana Rogoz în dreptul fotografiei de pe Instagram. Abramburica a mărturisit și motivul pentru care a adoptat acest stil care îi vine foarte bine. Dana a filmat un clip pentru o piesă de-a trupei I’m the Trip. În plus, melodia cântată de această trupă va apărea pe coloana sonoră a filmului MO, regizat de Radu Dragomir.

Dana Rogoz va juca rolul principal în MO
Ce look a adoptat Dana Rogoz pentru filmarea unui videoclip. Sursa foto: Instagram.com

Care este povestea filmului MO, primul film regizat de Radu Dragomir

„MO” prezintă povestea unei fete și a prietenei sale, ambele studente la aceeași facultate. În momentul în care fetele sunt prinse copiind de cel mai sever dintre profesori acesta le mai dă o șansă și le invită la el acasă. Aici, fetele sunt supuse unui examen neașteptat, iar situația degenerează în clipa în care MO își dă seamă că nu este o glumă, ci se întâmplă ceva de rău-augur.

Filmul este inspirat din fapte reale și este interzis minorilor. Lungmetrajul este regizat de soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir și a fost inclus în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo. Din distribuția filmului fac parte Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz și Mădălina Craiu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×