Dana Rogoz, atacată de fosta soție a partenerului ei actual: „M-a părăsit pentru o extraopțiune”

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/01/2020, 14:54
Dana Rogoz, atacată de fosta soție a partenerului ei actual: „M-a părăsit pentru o extraopțiune”
Dana Rogoz, atacată de Ozana Oancea. Sursa foto: revistatango.ro/ Instagram Dana Rogoz

Dana Rogoz a fost atacată de fosta nevastă a partenerului ei actual. Ozana Oancea a vorbit despre despărțirea de bărbatul cu care acum actrița se iubește.

Dana Rogoz, atacată de fosta soțului ei

Ozana spune că fostul ei soț și-a părăsit familia pentru o extraopțiune și că a fost strict problema lui din momentul în care a ieșit din casă.

„E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! ”, a spus actrița, scrie cancan.ro.

„Faptul că relația mea s-a destrămat nu are legătură cu apariția copilului”

„Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului”, a mai spus Ozana.

„Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătură cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a mai spus femeia.

Dana Rogoz a povestit recent cum a fost cerută de nevastă în anul 2012. Actrița cunoscută pentru rolul Abramburicăi din „Abracadabra” a răpuns „Da” fără ezitare în fața lui Radu Dragomir, omul care a făcut-o fericită.

„Acum câteva zile, am fost martora unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon.. Şi uite aşa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soţia mea?”. Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului. Ştia că merge la sigur”, a spus recent Dana.

„Dar voia totuşi să fie pusă întrebarea, fix ca la carte şi să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul”, a mai spus actrița.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×