Dana Nălbaru, o mamă fericită: la 3 ani, fiul ei face adunări, scăderi și înmulțiri

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 17:57
Dana Nălbaru, o mamă fericită: la 3 ani, fiul ei face adunări, scăderi și înmulțiri
Fiul Danei Nălbaru uimește cu inteligența sa!

Dana Nălbaru se poate mândri un un mic geniu acasă, pentur că fiul ei de doar 3 ani face adunări, scăderi și înmulțiri.Dana Nălbaru și Dragoș Bucur si-au uimit prietenii virtuali cu o înregistrare a fiului lor în care făcea cu rapiditate adunări. În aceasta se vede clar că micuțul are o pasiune mare pentru matematică. De asemenea, micul geniu nu pare deloc intimidat în momentul în care Dragoș Bucur îl avertizează că problema ce urmează să vină va fi mai greu de rezolvat.

„Ce vreau să zic nu e că al meu băiat e special sau genial, vreau să spun că există metode pentru a-i ajuta sa înțeleagă anumite lucruri de la o vârstă fragedă. Ideea e că trebuie să ai răbdare”, a scris Dana pe o rețea de socializare.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au un mic geniu la matematică acasă!

Cuplul a pus la dispoziție internauților înregistrarea în cauză unde fiul lor de numai 3 ani face calcula extrem de rapid pentru vârsta lor. ”După ce că e frumos, mai e și destept… Minunăție de copil!”, ”Super copil! Nu l-a impresionat deloc Dragoș când a zis «asta-i greu».”, ”Dovadă că educația acasă prinde de 10 ori mai bine decât cea impusă la școală. Când totul e făcut cu răbdare, iubire și într-un mediu care place copilului, lucrurile devin mai ușoare.”, ”Incredibil! Micul geniu! Sunteți o familie foarte frumoasă!”, s-au grăbit să le spună prietenii virtuali părinților micului geniu. Dana Nălbaru le-a spus părinților care o urmăresc pe rețelele de socializare cum au reușit să-l învețe atât de repede aceste lucruri care depășesc vârstă lui.

”Noi ne jucăm și învățăm după ele încă de când Kadri avea doi ani, desigur, la început doar ne-am jucat, uneori am înlocuit kit-ul cu boabe de fasole sau năut, nuci sau castane, dar cu timpul a început să înțeleagă la ce folosesc și acum poate face în minte calcule matematice. Nu adună 23 cu 56 sau 134 cu 78, normal, nu a ajuns până acolo, dar adunări și scăderi până la zece sau adunări din zece în zece sau sută în sută (a înțeles principiul) face fără probleme. ”, a mărturisit Dana Nălbaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×