Dana Nălbaru, criticată de fani după ce s-a pozat fără pic de machiaj! Reacție de zile mari a fostei membre Hi-Q: „Voi renunța oricând la orele petrecute la salon”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/05/2020, 13:39
Dana Nălbaru, criticată de fani după ce s-a pozat fără pic de machiaj! Reacție de zile mari a fostei membre Hi-Q: „Voi renunța oricând la orele petrecute la salon”
Dana Nălbaru, criticată pentru că obișnuiește să se afișeze fără machiaj. Sursa foto: adevarul.ro

Izolată la domiciliu în această perioadă, Dana Nălbaru profită din plin de timpul petrecut alături de soțul Dragoș Bucur și cei trei copii pe care îi au împreună. Ba mai mult, fosta membră a trupei Hi-Q nu duce deloc dorul momentelor de răsfăț pe care i le ofereau saloanele de înfrumusețare. O demonstrează cu vârf și îndesat odată cu fotografia postată recent în mediul online, când a vrut să le arate fanilor imaginea sa neretușată.

Dana Nălbaru s-a pozat nemachiată la volan. Imaginea a împărțit fanii în două tabere

Într-o perioadă în care vedetele obișnuiesc să abuzeze de diverse filtre pentru a arăta impecabil la fiecare apariție publică, gestul îndrăgitei artiste poate fi catalogat drept o dovadă de curaj. Cu atât mai mult cu cât poza făcută în timp ce se afla la volanul autoturismului său a stârnit un val de critici din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Dana Nălbaru s-a pozat fără pic de machiaj, la volanul autoturismului său. Sursa foto: Instagram
Dana Nălbaru s-a pozat fără pic de machiaj, la volanul autoturismului său. Sursa foto: Instagram

Drăguț, dar totuși ai grijă de tine, mai aranjează-te, anii trec repede, și… apoi este prea târziu să remediezi”, Mai bine nu se afișa așa naturală” sau „Nu știu ce vârstă are… sigur undeva între 40-45 maxim… dar a îmbătrânit rău… ori blondul o face asa… și faptul că nu se aranjează deloc… prea albă… palidă… Puțin fond, un rimel și un pic de ruj o schimbă sigur… și părul puțin aranja”, sunt câteva dintre reacțiile dure ale internauților.

Cei mai mulți au apreciat, însă, fotografia Danei și au felicitat-o din toată inima pentru curajul de a afișa un look complet natural, fără pic de machiaj. „Îmi place că ai curajul de a te arăta și nemachiată”, „Ești o curajoasă și o modestă. Altele au 20 de ani și fără filtre nu respiră!” sau „Cea mai curajoasă și lipsită de griji estetice! Felicitări!”,  i-au scris aceștia pe contul de Instagram.

Cum le-a răspuns Dana Nălbaru celor care au criticat-o

Chiar dacă acum a evitat să stârnească polemici cu cei care o criticau pentru felul în care arată, în trecut Dana Nălbaru nu a fost chiar atât de îngăduitoare. Iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, ei bine, textul acid publicat în urmă cu ceva timp pe blogul personal vorbește de la sine.

Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei.

Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac că acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă.

Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte.

Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”, a scris fosta membră a trupei Hi-Q, ajunsă acum la 43 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×