Dana Budeanu, un nou atac la adresa mămicilor din România: „Mâncați ca niște scroafe” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 17:05
Dana Budeanu, un nou atac la adresa mămicilor din România: „Mâncați ca niște scroafe” – Video
Dana Budeanu continuă să emită pe Youtube, folosind limbajul colorat care a făcut-o celebră. Sursa foto: captură Youtube

Dana Budeanu a postat un nou videoclip pe Youtube în care dă lecții de stil. Controversata stilistă a vorbit despre cum ar trebui să fim stilați și la masă, iar cuvintele grele nu au lipsit nici de data asta.

Dana Budeanu, sfaturi pentru mămicile din România

După ce a fost reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru că încurajează violența domestică, mulți ar fi crezut că Dana Budeanu se va potoli și nu va mai jigni în stânga și dreapta.

Chiar dacă unele din sfaturile pe care le oferă prin intermediul canalului ei de Youtube sunt corecte, felul în care se exprimă este revoltător de cele  mai multe ori, apreciat însă de mare parte a fanilor ei, care îi distribuie clipurile de zeci de mii de euro.

„N-ai cum să ai Gucci și să mănâni din casoletă”

De data asta, Dana are o problemă cu femeile care nu știu să își crească cum trebuie copiii, pe care îi îndoapă cu mâncare și îi obișnuiesc cu un stil de viață nu tocmai recomandat chiar de către specialiști.

„Dacă nu vrea să învețe cu furculița, cu lingurița și cu cuțitul, nu îi mai dai să mănânce. Când copilul ajunge la un anișor, când ține singurel tacâmurile în mână, îl încurajezi să mănânce singur”, spune Dana.

„Nu-i pui copilului ciorba până la marginea castronului, cum faceți și voi. Așa-l înveți, să mănânce ca un porc, cum mâncați și voi astăzi ca niște scroafe”, a continuat Budeanu în clipul de pe Youtube.

„Dacă vreți să învățați copilul să fie civilizat, nu contează că voi n-ați crescut așa, începeți prin a pune copilul la masă. Puteți să învățați să stați la masă frumos deodată cu copilul. N-ai cum să ai Gucci și tu să mănânci din caselota de plastic de la magazin”, a spus apăsat bruneta.

„Pe copil nu mai poți să-l pui la masă în momentul în care tu mănânci din casoletă”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×