Dana Budeanu critică populația care nu dorește salvarea mediului: ”Eu am speranță în PNL”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/03/2020, 08:28
Dana Budeanu critică populația care nu dorește salvarea mediului: ”Eu am speranță în PNL”
Dana Budeanu, reacție acidă la adresa politicienilor care nu fac nimic împotriva poluării. Sursa foto: captură video Youtube

Dana Budeanu ne-a obișnuit cu stilul ei caracteristic de a vedea lucrurile, iar recent a început să-și dea cu părerea și despre clasa politică, nu doar despre modă. Cunoscuta creatoare de modă susține că românii nu ajută la salvarea mediului înconjurător pentru că nu au primit amenzi usturătoare în timpul întregilor ani de democrație.

Creatoarea de stil, mesaj dur despre oamenii care poluează, dar și despre politicieni

Creatoare de stil Dana Budeanu a apărut cu mască de protecție din dantelă în cel mai recent clip video pe domeniul politic pe care-l realizează pentru stiripesurse.ro. Fosta soție a patronului unui site de renume din țara noastră este de părere că oamenii de la noi nu sunt obișnuiți cu anumite standarde internaționale în ceea ce privește protecția mediului tocmai pentru că nu au primit amenzi.

„Suntem poluați. De duminică seara, de fapt, noaptea, ca hoții, s-a declanșat o nouă isterie un val. Mă rog, se crează crearea unei isterii cum că nu se mai poate ieși pe stradă în București pentru că vezi Doamne duminică noapte s-au înregistrat nu știu ce valori, cai verzi pe pereți. 

Populaţia nu vrea să plătească nici măcar vinieta pe poluare. Ce să vrea populaţia să salveze mediul? Noi nu avem această cultură. Și nu avem această cultură pentru că în zecile de ani de democraţie nu s-au dat amenzi.

Bă, băiatule, să se dea nişte amenzi de să te ia mama dracu’ şi se va face o schimbare minimă, că nu se va putea opri niciuna dintre sursele principalele care poluează Globul. Toată lumea ştie”, a spus bruneta în clipul cu numărul 10 al Verdictului Politic.

Dana Budeanu despre poluarea din București: ”Speranța mea e în pensații PNL”

În plus, creatoarea de modă susține că singura speranță pe care o are legat de poluarea care are loc la nivelul Bucureștiului stă în „pensaţii PNL” pe care i-a sfătuit să stea de vorbă cu primarii localitățile din afara Capitalei pentru a vedea care este treaba cu poluarea.

„Dar e mişto să panicăm populaţia, să fie vina PSD. Eu nu am speranţă în PSD. Am speranţă în PNL. Ia-i, mă, Costică, pe primarii voştri din jurul Bucureştiului, unde e cu poluarea. Speranţa mea e în pensaţii PNL. Ia-i pe ăştia ai voştri şi faceţi voi marea mişcare. Vă spun de azi că ea nu va avea loc”, a mai adăugat creatoarea de stil.

Totodată, Dana Budeanu este de părere că distrugerea planetei va continua și poluarea va fi tot mai mare dacă oamenii nu vor lua atitudine. Creatoarea susține că lupta împotriva poluării mediului înconjurător vine de la fiecare om în parte.

„Este de fapt o mizerie şi o păcăleală la adresa întregii populaţii. În timp ce vă bateţi joc de oameni şi îi ţineţi în această panică, distrugerea planetei va continua.

Nimic nu va schimba asta, pentru că a lupta pentru schimba ceva înseamnă a lupta cu tine, iar în jurul vostru e cea mai mare mizerie. Luat om cu om. Asta e poluarea. 

Despre astea este vorba în poluare. Aşa că bă, Costică, singurul refren al acestei campanii este «Fă tu poluarea mai mică, fătălăule!»”, a încheiat cunoscuta creatoare de stil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×