Dan Negru susține că pedofilii ar trebui împușcați: „Statul deoparte le dă curaj”

Catalin Nae  Dan Suta  
înStiri mondene
24/09/2019, 13:21
Dan Negru susține că pedofilii ar trebui împușcați: „Statul deoparte le dă curaj”
Dan Negru spune că pedofilii ar trebui împușcați. Sursa foto: Sputnik

Dan Negru a comentat pe Facebook controversatul caz al crimei de la Gura Șuții, unde un olandez a violat și ucis o fată de 11 ani pe nume Adriana Mihaela Fieraru. Prezentatorul de la Antena 1 a remarcat pe pagina sa că oamenii se sfiesc să vorbească despre o condamnare a pedofiliei, însă el a găsit soluția pentru acest flagel: glonțul.

Dan Negru spune că soluția pentru combaterea pedofiliei este glonțul

Dan Negru este cunoscut, pe lângă cariera sa în televiziune, pentru opiniile sale extrem de vehemente cu privire la anumite teme. Realizatorul Revelioanelor de la Antena 1 spune că nu înțelege de ce se discută în spațiul public cu menajamente despre cazurile de pedofilie tot mai dese în țara noastră.

Negru spune că tocmai pentru că nimeni nu are curajul să condamne ferm astfel de comportamente, acești oameni cu deviații sexuale evidente au curaj și continuă să comită abuzuri sau, în cele mai rele cazuri, chiar crime, pentru a nu fi prinși. Comentariul postat de vedetă vine după controversele iscate de scandalul de la Dâmbovița.

Dan Negru
Realizatorul de la Antena 1 nu înțelege de ce lumea se sfiește să condamne pedofilia. Sursa foto: apropotv.ro

Dan Negru: „Văd o sfială în a condamna pedofilia”

„Văd zilele astea in articole de presă ori in postări sau comentarii o sfială in a condamna pedofilia. Pare un alt soi de orientare sexuală și nu mai știi ce sa crezi când vine vorba despre asta așa câ mai bine stai deoparte. Statul deoparte le dă curaj! Pentru pedofili, statul român trebuie aibă un singur răspuns: GLONȚUL!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×