Dan Negru, dezvăluiri din culisele Revelionului de la Antena 1: “Piața nu acceptă!”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
02/01/2019, 10:56
Dan Negru, dezvăluiri din culisele Revelionului de la Antena 1: “Piața nu acceptă!” GALERIE FOTO
Dan Negru, dezvăluiri din culisele Revelionului de la Antena 1: “Piața nu acceptă!”

Dan Negru a făcut câteva dezvăluiri de culise despre audiențele record înregistrate de Revelion pentru al nouăsprezecelea an consecutiv. Celebrul prezentator și-a adăugat în prima zi a Noului An un alt record în cariera sa lungă din televiziune. “Revelionul starurilor”, care a rulat la Antena 1 în noaptea dintre ani, a fost cea mai urmărită emisiune din România în seara de 31 decembrie spre 1 ianuarie. Potrivit statisticilor, unul din trei români care aveau televizorul deschis, în noaptea de Revelion se uita la Dan Negru. În total, la nivelul întregii țări, peste 3.700.000 de români, au petrecut noaptea dintre ani privind la “Revelionul starurilor” în fiecare minut – cu jumătate de milion mai mulți decât la Revelionul trecut.

Încă de la începutul lunii trecute, prezentatorul TV și-a anunțat fanii despre provocarea pe care a acceptat-o și în ultima zi a anului 2018 și prima din 2019. “S-o știți de la mine… Intru din nou la concurența cu restaurantele, agențiile de turism, cabanele… Dacă n-ați găsit nimic până acu’, haideți cu mine. A 19-a oară…” este mesajul scris de Dan Negru la începutul lunii trecute pe contul său oficial de Instagram.

Dan Negru, dezvăluiri din culisele Revelionului de la Antena 1: “Piața nu acceptă!”

În cadrul unui interviu oferit înainte de Revelion, Dan Negru a vorbit despre cât de complicat este să pregătești o emisiune specială în noaptea dintre ani, mai ales că tot mai multe posturi de televiziune au început să organizeze astfel de momente. Moderatorul de la Antena 1 a mărturisit că unul dintre aspectele delicate este reprezentat de faptul că românii preferă anumiți artiști, iar cei noi nu sunt atât de bine “primiți” de cei care stau în fața televizorului.

“Cred că marea belea a showbizului e că nu e o piață, e un chioșc. Încăpem toți în același chioșc. Te și enervează chestia asta. Eu văd când facem listele pentru emisiuni, nu doar de Revelion. Ne învârtim în aceiași oameni. Cu cine facem? Cu ăla, cu ăla sau cu ăla. Încerci să schimbi, dar piața nu acceptă. Aduci pe cineva nou și piața spune: «Hai dă telecomanda!». Publicul de televiziune e foarte conservator și te trezești că aduci un invitat nou, cool, dar publicul ia telecomanda. Și te întorci tot la cei pe care-i știi tu, cei care garantează căldurica ratingului”, a declarat Dan Negru în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la Click.

Mihai Gâdea, printre personajele celebre de la “Revelionul starurilor”

Alexandru Arșinel, Irina Loghin, Elena Gheorghe și Alex Velea, dar și Mihai Gâdea s-au numărat printre vedetele care au stat ore în șir în cabina de machiaj, unde au fost transformate în diferite personaje de film sau animație. Prezentatorul de la Antena 3 a intrat în pielea personajului En Sabah Nur din “X-Men – Apocalypse”, film realizat în regia lui Bryan Singer. La un moment dat, în timpul machiajului, lui Mihai Gâdea i s-a făcut rău; a suferit un atac de panică. Demascarea moderatorului de la Antena 1 a reprezentat minutul de aur al emisiunii.

Maria Dragomiroiu, Andreea Bălan, Vica Blochina, Sorana, ex-A.S.I.A., Connect-R, dar și alte artiste și cântăreți s-au numărat printre invitații lui Dan Negru la “Revelionul starurilor”. Audiența Antenei 1 a fost de aproape patru ori mai mare decât a Pro TV, locul doi clasat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×