Dan Mihalcea, pompierul-senzație de la Românii au talent: „O viață am stins incendii și acum am venit să dau folk” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 20:53
Dan Mihalcea, pompierul-senzație de la Românii au talent: „O viață am stins incendii și acum am venit să dau folk” – Video
Dan Mihalcea i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Dan Mihalcea i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent cu versurile sale care ironizează sistemul birocratic din România. Fost pompier, actualmente cântăreț de muzică folk, a reușit să primească patru de „Da” în ediția din 10 aprilie a show-ului de la PRO TV.

Dan Mihalcea, fost pompier, moment de senzație la Românii au talent

„O viață am stins incendii și acum am venit să dau folk”, s-a prezentat fostul pompieri în vârstă de 50 de ani în fața juraților.

Melodia lui a fost gustată de jurați, care, la final, au avut câteva comentarii de făcut. Florin Călinescu a apreciat atât de mult momentul lui Dan Mihalcea încât a cerut o colaborare cu el.

„Să poată să colaborăm dacă e, dar mai vedem”, i-a spus actorul cântărețului de muzică folk.

Andi Moisescu, remarcă amară

„De birocrație nu se bucură nici cei din sistem. Mă bucur că putem să ne mai și răcorim cu emisiunea asta. Sunt convins că lucrurile se vor schimba în țara noastră, dar nu în timpul vieții noastre”, a fost comentariul savuros și realist dat de Andi Moisescu.

Interpretul de muzică folk a interpretat o piesă scrisă chiar de el, „Țara hârtiilor”, căreia jurații i-au prins gustul din moment ce au început să o fredoneze deși au auzit-o pentru prima dată.

Emisiunea Românii au talent se difuzează în fiecare zi de vineri, de la ora 20:30, la PRO TV. Ediția din acest an este a zecea și, de departe, una dintre cele mai bune.

Nu se știe deocamdată ce se va întâmpla cu concursul de talente când va intra în fazele live, în semifinale. Deocamdată, potrivit unor surse din PRO TV, există suficiente emisiuni înregistrate, cam până la jumătatea lunii mai.

În funcție de evoluția situației create de coronavirus se va lua o decizie cu privire la Românii au talent, existând totodată șanse destul de mari ca live-urile să aibă loc, având în vedere că emisiunea se întinde pe patru luni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×