Andi Moisescu, om de bază la PRO TV: „Înregistrez și 21 de ore pe zi”. Soarta live-urilor de la Românii au talent, în continuare incertă

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 16:21
Andi Moisescu, om de bază la PRO TV: „Înregistrez și 21 de ore pe zi”. Soarta live-urilor de la Românii au talent, în continuare incertă
Andi Moisescu nu știe ce se va întâmpla cu Românii au talent după ce se difuzează toate edițiile înregistrate. Sursa foto: Instagram

Andi Moisescu este de neoprit când vine vorba de muncă. Juratul de la Românii au talent a dezvăluit că în perioada aceasta de carantină, volumulul de muncă este mult mai mare, însă face față cum poate.

Andi Moisescu nu știe ce se va întâmpla cu Românii au talent: soarta live-urilor, în aer

Chiar dacă, potrivit unor surse din PRO TV, mai există câteva ediții înregistrate ale show-ului de talente ce pot fi difuzate până la jumătatea lunii mai, Andi Moisescu nu știe exact dacă se vor mai ține semifinalele live.

„Nu știu ce se va întâmpla cu carantina asta, vom vedea”, susține realizatorul emisiunii ApropoTV, potrivit click.ro.

Însă, pe lângă Românii au talent, unde înregistrările de la preselecții s-au terminat de ceva vreme, Andi mai are alte proiecte pentru care își dă aproape tot timpul. Prezentatorul a ajuns să filmeze aproape o zi întreagă.

Prezentatorul Apropo tv lucrează și câte 21 de ore pe zi

„Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat”, a mai spus Moisescu pentru sursa mai sus menționată.

„Practic, duc emisia de «Apropo TV» de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a mai declarat juratul de la Românii au talent.

Până una alta, Andi Moisescu și colegii săi, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre pot fi urmăriți în fiecare vineri seară de la ora 20:30 în cel de-al zecelea sezon al celui mai de succes talent-show din țara noastră, la PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×