Dan Capatos a făcut anunțul, în direct! Încă o schimbare la Antena 1

Maria Cristina   
în Stiri mondene
08/01/2019, 10:28
Dan Capatos a făcut anunțul, în direct! Încă o schimbare la Antena 1
Dan Capatos a făcut anunțul, în direct! Încă o schimbare la Antena 1

Realizatorul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, a făcut anunțul în direct! Acesta și-a început emisiunea de luni seară cu un neașteptat anunț. Dorian Popa spune la revedere colegilor de la emisiunea prezentată de Capatos.

Dorian Popa renunță la job-ul său din emisiunea Xtra Show Night fiindcă nu mai are timp. Cântărețul este mai tot timpul plecat la concerte, iar acest lucru nu-i mai permite să fie co-prezentator. Vestea bună pentru fanii lui Dorian este aceea că artistul mai face parte din vedetele Antenei, iar foarte curând își va face din nou apariția pe micile ecrane cu un alt proiect.

Dan Capatos a anunțat! Dorian Popa nu mai este co-prezentatorul emisiunii Xtra Show Night

Dan Capatos a făcut anunțul, în direct! Încă o schimbare la Antena 1
Dan Capatos a făcut anunțul, în direct! Dorian Popa nu mai face parte din echipa emisiunii Xtra Show Night.

Dorian Popa a fost co-preentatorul emisiunii Xtra Show Night din 24 septembrie 2018. Cântărețul a lucrat alături Dan Capatos, Cătălin Bordea și Vika Jigulina.

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta.

Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl împiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”, a anunțat Capatos.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×