Bianca Rus, îndrăgostită de Dorian Popa? Soțul artistei a răbufnit în direct, la TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/12/2018, 21:26
Bianca Rus, îndrăgostită de Dorian Popa? Soțul artistei a răbufnit în direct, la TV
Bianca Rus se află în plin divorț, însă unul deloc amiabil

Bianca Rus se află în plin divorț, însă unul deloc amiabil. Soțul artistei a răbufnit în direct, la TV, după toate discuțiile care au fost iscate de Bianca. Așadar, despărțirea cu bucluc a scos la iveală detalii de necrezut. Soacra artistei o acuză că a acceptat să se căsătorească cu fiul ei, chiar dacă e îndrăgostită de Dorian Popa.

”Vara trecută i-a spus mamei mele că e îndrăgostită de Dorian Popa, îţi dai seama? Cât tupeu să ai să îi spui mamei mele, chiar şi în glumă, că îţi place de Dorian Popa sau că eşti îndrăgostită de el? Daaa”, a spus fostul soț al artistei, Antonio, pentru Antena Stars.

Bianca Rus este îndrăgostită de Dorian Popa?

Bianca Rus, îndrăgostită de Dorian Popa? Soțul artistei a răbufnit în direct, la TV
Bianca Rus, alături de fostul ei soț, Antonio

Mai mult, acesta susține că nu este un zvon care s-a tot rostogolit, ci o certitudine, căci și prietena artistei, Ioana Popescu, știe de dragostea pe care i-o poartă lui Dorian. ” Ştie si prietena ei, Ioana Popescu. A facut o obsesie pentru Dorian Popa. Pe mine m-a bufnit râsul. Şi prin casă, muzica, mă zăpăcise cu Dorian Popa. Bianca, posibil, să fi făcut o obsesie pentru el. În fine, să fie fericită, să încerce”, a adăugat bărbatul.

Cei doi și-au unit destinele, cu mult fast, în luna octombrie, la Satu-Mare. La doar o lună de la nuntă, Bianca Rus a dezvăluit că ar fi fost agresată de partenerul ei de viață, după ce s-a întors din luna de miere, din Dubai. Acest fapt a fost infirmat de Antonio. Dar, episoadele dure nu se termină aici, căci Bianca a mărturisit, după puțină vreme, că a fost agresată din nou de Antonio chiar la magazinul acesteia unde cei doi se întâlniseră pentru a discuta despre divorț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×