Dacian Cioloș și europarlamentarii USR-Plus au uitat de problemele din partid la petrecerea de Crăciun a Renew Europe. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 20:10
Dacian Cioloș și europarlamentarii USR-Plus au uitat de problemele din partid la petrecerea de Crăciun a Renew Europe. Video
Europarlamentarii USR-Plus au făcut spectacol la petrecerea de Crăciun a Renew Europe *foto: captură instagram

Alianța USR – Plus se află la o răscruce de drumuri. Dan Barna pare să își fi turnat cenușă în cap după valul de excluderi care au avut loc în USR în ultima săptămână.

Liderele USR Ilfov Oli Ardelean și Claudia Postelnicescu au fost excluse din partid, în timp ce alți membri importanți ai partidului au primit suspendări de la 3 luni la un an.

Măcar pentru o seară însă europarlamentarii USR – Plus par să fi uitat de toate aceste probleme.

Cum s-au distrat europarlamentarii USR – Plus la petrecerea de Crăciun a Renew Europe

Astfel, membrii USR-Plus au fost prezenți miercuri seara la petrecerea de Crăciun a Renew Europe, partidul european din care fac parte. Un video postat pe rețelele de socializare de către purtătorul de cuvânt al partidului, David Vidal, a surprins momentul în care delegația română din partea Renew a intrat pe scenă.

Europaramentarii români au cântat o variantă „Renew Europe” a hitului celor de la O-Zone – Dragostea din Tei.

Printre „artiștii” de ocazie s-au numărat fostul premier Dacian Cioloș, actual președinte al Renew Europe, dar și ceilalți europarlamentari cu nume precum Clotilde Armand, Dragoș Pîslaru sau Cristian Ghinea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×