Dacian Cioloș, premierul alianței USR / Plus! Anunțul făcut de Dan Barna

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 10:39
Dacian Cioloș, premierul alianței USR / Plus! Anunțul făcut de Dan Barna GALERIE FOTO
Dacian Cioloș va fi premierul alianței. Sursa foto - facebook

Dacian Cioloș este premierul alianței USR / Plus! Anunțul a fost făcut la Sibiu de candidatul Alianței la prezidențiale, Dan Barna. „Alianța USR-PLUS este viitorul acestei țări. Și mulțumesc, Dacian, pentru cuvintele frumoase. Viitorul prim-ministru al României – îl avem aici, alături de noi”, a spus Dan Barna. Informația a fost comentată de Oana Zamfir și Adrian Ursu, la Exces de putere”.

Dacian Cioloș, premierul alianței USR / Plus!

„Reacții, ovații au fost aici în studio, acoperite însă de aplauzele de acolo, din sală. Toată lumea a fost extrem de încântată auzind că domnul Cioloș, cel cu guvernarea 0 s-ar putea întoarce”, a spus Adrian Ursu la Antena 3. Dacian Cioloș crede că trecerea moțiunii de cenzură e primul pas pentru organizarea alegerilor anticipate, apelând astfel la acțiuni responsabile din partea șefului statului.

Liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European nu s-a abținut și a salutat faptul că România a scăpat de coșmarul guvernării pesediste, după ce în ultimii trei ani s-au perindat trei premieri la Palatul Victoria: Grindeanu, Tudose și Dăncilă. „Parlamentarii care au votat azi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă trebuie să meargă până la capăt și să redea puterea cetățenilor cât mai repede.

Dacian Cioloș, premierul alianței USR Plus! Cioloș și Barna
Dan Barna și Dacian Cioloș și-au unit partidele pentru următoarele alegeri. Sursa foto – facebook

Cioloș, mesaj despre moțiunea de cenzură

O nouă majoritate trebuie să devină legitimată, cât mai repede, prin votul cetățenilor României”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook. „Trecerea moțiunii de cenzură este doar primul pas pentru organizarea de alegeri anticipate parlamentare, nu o ocazie de a prelua guvernarea fără legitimitate prin jocuri de culise netransparente.

Partidele care au votat azi moțiunea de cenzură au obligația morală să continue să respingă în Parlament două propuneri de prim-ministru și să revină în fața cetățenilor români care să voteze o nouă majoritate legitimă. Alianța USR-PLUS are deja pregătite soluții de guvernare responsabilă, măsuri imediate care să vindece România după trauma PSD și are oamenii capabili care să le pună imediat în aplicare”, a mai scris liderul PLUS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×