Dacia a depășit Volkswagen pe piața auto din Franța!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/07/2018, 12:02
Dacia a depășit Volkswagen pe piața auto din Franța!
Dacia a depășit Volkswagen

Dacia a depășit Volkswagen! Vorbim despre cota de piață pe care o deține Dacia pe piața auto din Franța! Dacia a încheiat cea mai buna jumătate de an de când este prezentă pe piaţa din Franţa. A obţinut un rezultat record de 77.700 de maşini vândute, în creştere cu peste 20 de procente faţă de anul trecut, potrivit informaţiilor Profit.ro.

Marca românească a reuşit astfel să urce la o cotă de piaţă de 6,5% în Hexagon, depăşind chiar şi Volkswagen, care este cea mai vândută marcă din Europa. Practic, acum se poate spune că Dacia a devenit marcă franceză, urcând pe locul patru după cele trei celebre branduri – Renault, Citroen şi Peugeot.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Dacia lucrează la un nou SUV! Când va apărea pe piață! 

Citește și Un alt mare constructor auto vrea să vină în România! 

Dacia a depășit Volkswagen și devine a 4-a marcă în topul autoturismelor din Franța

Şi la nivelul Uniunii Europene, Dacia a prins viteză. A înregistrat o creştere de peste 17% după primele 5 luni şi a ajuns la aproape 226 de mii de autovehicule vândute, de asemenea un volum record pentru marca românească.

Închide ×