Dacă face aceste 5 gesturi, înseamnă că te place. Semne că un bărbat e îndrăgostit cu adevărat

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 14:56
Dacă face aceste 5 gesturi, înseamnă că te place. Semne că un bărbat e îndrăgostit cu adevărat
Semne că un bărbat este îndrăgostit. Sursa foto: pixabay.com

Îți prezentăm cele mai subtile semne care arată că un bărbat este îndrăgostit cu adevărat de o femeie. Sunt multe gesturi pe care doamnele le trec cu vederea, însă, dacă sunt analizate cu atenție, ele spun totul despre sentimentele lor.

5 semne că un bărbat e îndrăgostit

Se fâstâcește și își aranjează excesiv hainele. Acesta este un prim semnal că este topit după o femeie. Vrea să arate impecabil în fața ei, iar acest lucru scoate la iveală nevoia de a fi băgat în seamă, de a primi o mică reacție.

Privește fix în ochi câteva secunde, apoi se uită brusc în altă parte. Dacă face asta, este clar că este interesat de femeia din fața lui, iar faptul că după privirea fix evită contactul vizual arată cât de timid e, de fapt.

Face complimente și repetă anumite întrebări copilărești. Asta se întâmplă mai ales în cazul bărbaților care vor să intre în discuție cu o femeie și nu știu cum să pornească o conversație.

Își împinge pieptul înainte, încercând să se îndrepte. Din punct de vedere psihologic, asta arată nevoia unui bărbat de a părea atractiv în fața celei pe care a pus ochii. Dacă poziția corporală pare complet nenaturală, este clar că se urmărește un scop. O femeie vigilentă observă imediat asta.

Scapă des obiecte din mâini după ce le rotește de mai multe ori. Vrea să își ascundă timiditatea, semn că are sentimente tandre și profunde. Mai mult, mulți bărbați care se agață de tot felul de obiecte încercând să pară fermi și încrezători în sine sunt dați de gol de mâinile lor transpirate și de stângăcia cu care abordează o doamnă la o banală cafea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×