Cursul valutar BNR pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020. Ce se întâmplă cu moneda europeană astăzi – UPDATE

Daniel Scripcaru   
în Curs BNR
04/03/2020, 13:00
Cursul valutar BNR pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020. Ce se întâmplă cu moneda europeană astăzi – UPDATE
Cursul valutar 16 martie

Banca Naţională a României (BNR) anunţă la orele 13.00 cursul valutar valabil pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020. ŞTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă va anunţa la timp la cât au fost cotate principalele valute. Astfel, la scurt timp după orele 13.00, vom afla cât costă un dolar american, un euro, o liră sterlină, precum şi cu cât se tranzacţionează un franc elveţian.

UPDATE: BNR a publicat cursul valutar pentru ziua de miercuri, 4 martie.

Euro: 4,8057 lei
Dolar american: 4,3126 lei
Franc elvețian: 4,5143 lei
Lira sterlină: 5,5187 lei

Curs valutar BNR pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020

Curs valutar BNR pentru Euro

Moneda unică europeană, euro, s-a tranzacţionat în ziua de marţi la un preţ de 4,8074 lei, în timp ce luni Banca Națională a României a cotat euro la 4,8103 lei. Se poate observa că marţi moneda euro s-a aperciat un pic comparativ cu ziua de luni.

Curs BNR pentru Dolar

Banca Naţională a României a anunţat marţi un preţ de 4,3263 lei pentru moneda americană, în scădere cu 0,0126 lei comparat cu preţul anunţat luni de instituţia bancară, respectiv de 4,3389 lei.

Curs valutar GBP. Cum se situează Lira Sterlină

Potrivit Băncii Naţionale Române, lira sterlină a avut un preţ, marţi, de 5,5327 lei, mai mic cu 0,0126 lei faţă de cursul zilei de luni, când Banca Națională a României a cotat moneda britanică la 5,5453 lei.

Curs valutar BNR pentru Franc Elvețian

Pe de altă parte, Banca Națională a României a anuţat luni un preţ de 4,5138 lei pentru francul elveţian, în scădere uşoară comparativ cu cursul anunţat în ziua de luni. De asemenea, joi, BNR, a anunţat că un franc elveţian s-a comercializat cu 4,5243 de lei.

Primăria vrea să contruiască o parcare auto lângă spitalul Filantropia

Pe de altă parte, Primăria Capitalei a anunţat că vrea să construiască o parcare în centrul Bucureştiului, în apropierea spitalului Filantropia. Aceasta va avea un regim de înălţime S+P+6E.

Parcarea auto ar urma să fie amplasată pe strada Dr. Iacob Felix nr. 64A, după cum informează Primăria printr-un afiş de pe poarta de intrare a spitalului Filantropia.

Primăria Bucureştiului mai are şi alte proiecte de parcări în Bucureşti. Un exemplu este parcarea din Dorobanţi, unde se află în derulare o procedură de atribuire prin concesiune.

De asemenea, anul trecut în toamnă a fost deblocat proiectul parcării de tip park & ride de la Pantelimon.

În plus, în toamna anului trecut a a fost deblocat şi proiectul parcării de tip park & ride de la Pantelimon. Metrorex a introdus un proiect pilot prin care acordă gratuitate la călătorii acelora care îşi parchează maşina în parcarea din nordul Capitalei pentru a folosi metroul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×